Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās

Optimizētā telpa un mūsdienīgais interjers ar veco burvību ir bijušajā studijā, kas pārvērsta divistabu interjera dizaineru kolektīvā.

Šajā Rakstā:

Gulta dzīvojamā istabā, izbalējis dekors, sarežģīts izkārtojums... Šī 55 m2 studija piedāvāja divistabu dzīvokļa virsmu, bet gan studijas XS izkārtojumu. Lai apmierinātu jaunā īpašnieka vēlmes, arhitekts Xavier Gainard no kolektīvā interjera dizaineriem ir pilnībā pārveidojis savu telpu un dekoru. Mērķis? Pārveidojiet slikti proporcionālo studiju divvietīgā modernā, mūsdienīgajā un spilgtajā telpā. Pēc darba studija (kas vairs nav viena!) Nav ideju. Skatīt vairāk! Platība: 55m2 Realizācija: Interjera dizaineri ir arhitektu, dekoratoru un ainavu dārznieku grupa, kas veic renovācijas projektus visā Francijā un Beļģijā. Studiju ilgums: 3 mēneši Darba ilgums: 4 mēneši

Pirms: izpostītā studija, kurai trūkst saskaņotības

Šī studija, kas atrodas XIX gadsimta beigās, Parīzes X rajona centrā, nebija saskaņota un neatņemama... Vienā studijas pusē dzīvojamā istaba tika sajaukta ar istabu nelielā, bet gaišā telpā.. No otras puses, virtuve un vannas istaba aizņēma pārāk daudz vietas. Un tas nav nemaz nerunājot par to kluso izkārtojumu un vispārējo nolietoto sajūtu, kas nāk no dzīvokļa. Ja studijā bija nepieciešama nopietna sejas atrašana, tai joprojām bija dažas interesantas kārtis, sākot ar savu platību (55 m2), tā dubultu orientāciju un skaisto parketa šarmu. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka nākotnes telpu īpašnieks vērsīsies pie Interjera dizaineru grupas, lai pirms nekustamā īpašuma iegādes saņemtu diagnozi. Operācijas mērķis:pārveidot izbalējis studija 55 m2 mūsdienīgā un mūsdienīgā divistabu dzīvoklī... nezaudējot gaismas unci! Izaicinājums arhitektiem, jo, ja tas ir divu istabu dzīvokļa lielums, šim dzīvoklim ir plāns. Redzēsim, kā mūsu alķīmiķu dzīvojamās telpas spēja pārvaldīt gaismu un telpu, lai šo slikti proporcionālo studiju pārvērstu par divistabu, kas ir viegli dzīvojama ikdienas dzīvē.

Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās: studiju

Pirms arhitekta pārejas: izpostīta un ne pārāk vienkārša studija, kurai trūkst saskaņotības un intimitātes... bet ne potenciāls (parkets, gaisma, telpa)!

Telpu pārkārtošana saskaņotākam dzīvoklim

Arhitektu atrastais risinājums, lai radītu telpu studijā? Migrējiet virtuvi dzīvojamā istabā vecās gultas vietā, lai atbrīvotu kvadrātmetrus un izveidotu jaunu telpu. Lai to paveiktu, tā ir visa dzīvojamā platība, kas ir pārveidota... Jaunā virtuve, kas ir kompakta un integrēta, tagad apvienojas ar dekoru, atverot diskrēti uz dzīvojamās istabas. Aiz virtuves sienas ir vannas istaba, kas tagad ir pieejama caur priekšnams. Tikmēr jaunā telpa atrodas vecajā virtuvē, kas atrodas pie dzīvojamās istabas antipodēmiem. Arhitekti ir izlaiduši vērtīgos skaitītājus, izvietojot tehniskās telpas (virtuvi un vannas istabu) telpas centrā. vecās virtuves laukums izveidot telpu . Tā atrodas dzīvokļa otrā pusē, kas ļauj labi nošķirt stūra dienu un nakts zonu. Mēs atceramies, ka, atdarinot telpas, šī studija (kas vairs nav viena!) Uzvar telpu un vairāk... Bet tas vēl nav viss. Šeit arhitekti ir spējuši izmantot dzīvokļa garumu, lai uzsvērtu telpas un dziļuma ietekmi. Pēc kolektīvā interjera dizaineru nūjiņa, dzīvoklis šķiet tiešām lielāks.

Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās: pirms

Studijas telpa, saprātīgi kondensēta un optimizēta, ietaupa maksimālu vietu, lai piedāvātu telpu šī skaisto divistabu dzīvokļa īpašniekam!

Pēc: 3 atšķirīgas un optimizētas telpas

Aizmirsāt atpalikušo un slikti proporcionālo studiju! Pēc arhitektu pārejas trīs dekoratīvās telpas apvieno trīs atšķirīgas un optimizētas telpas. No vienas puses, jaunizveidotajā telpā ir divguļamā gulta vecās virtuves centrā, kuru arhitekti rūpējās, lai no koridora atdalītu lielu tērauda nojume, kas atveras ar divām bīdāmām durvīm. Saprātīga izvēle, kas ļauj dabīgajai dienasgaismai brīvi pārvietoties gaitenī, kas nav niecīgs, ņemot vērā dzīvokļa plānu. Numurā ir liela ģērbtuve ar skatu uz logiem, kas iet gar telpas garumu, uzglabājot atslēgu! Telpas centrā vannas istaba reaģē uz to pašu problēmukosmosa optimizācija . Šeit nodalījuma iekšpusē tiek veidota pēc pasūtījuma veidota kabatas durvju slaida, lai notīrītu koridoru un gludu satiksmi dzīvoklī. Koridors beidzot ved uz skaistu dzīvojamo istabu, kas ir 30 m2, kuru arhitekti vislielāk rūpējās. Virtuves zonā ir redzami balti koka izstrādājumi, kas ierobežo telpu, bet slepeni atgriež gaismu. Sienas sienas skapis, kas iegremdēts sienā, pabeidz maksimālo dzīvokļa apjomu optimizāciju. Mēs mīlam variāciju, ko piedāvā nišas un galda stūris bērza integrētajā.

Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās: telpas

Pēc Xavier Gainard burvju nūjiņas: 3 atšķirīgas un izkliedētas telpas modulē šīs studijas interjeru, kas vairs nav...

Mūsdienīgs divu istabu šarms

Interjera dizaineru grupa ne tikai izveidoja vecās studijas telpu. Viņš arī rūpējās par jaunā divistabu dzīvokļa apdari, kas tagad apvieno vecā un mūsdienu stila šarmu. Garais koridors, kas savieno visas telpas interjerā, ir izcelts ar betona plāksnēm, kas stiepjas gar 13 metru sienu, un realizējot pēc pasūtījuma izgatavotu lampu 5 metru garumā. Metamorfēts, koridors kļūst par tā dzīvokļa mugurkaulu, kurā atrodas visas telpas. Tādējādi ilgais un neparasts dzīvokļa plāns, ko sākotnēji varētu uzskatīt par ierobežojumu, kļūst par spēku, ko arhitekti izmantojuši, lai uzlabotu dziļuma un vizuālās nepārtrauktības ietekmi. mākslinieka nojume Neapstrādāts betons, integrētā virtuve, suspensiju spēle un bibliotēka ar mūsdienīgām līnijām līdzsvaro senās studijas Haussmana šarmu, kura koka grīda Ungārijā ir bijusi saprātīgi saglabāta. Rezultāts ir jauks žanru maisījums, ko var atrast vannas istabā. Šeit melnais kubs, kas iezīmē dušas zonu, dod kopiju baltā mozaīkā tērpto vannas istabu sienām. Kontrasts beidzot atklājas telpā, kur grīdas siltumu un patīkamību mazina izejvielu visuresamība. Šeit mērāmā galviņa ir apstrādāta visā telpas platumā, lai kalpotu kā apdare... un visi piekrīt. Skaists sasniegums, kas pierāda, ka studija var būt daudz lielāka, nekā šķiet pirmajā acu uzmetienā...

Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās: divistabu

Pēc darba: 55 m2 liela studija ir ieguvusi telpu, uzglabāšanu, deco... un nekustamā īpašuma vērtību!

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: pagrieziet studiju divās istabās
⇡ Augšā