Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību

Atjaunots no A līdz Z, šis nelielais dzīvoklis reizina padomus, lai optimizētu telpu

Šajā Rakstā:

Saint-Germain-des-Près, arhitekts Stéphanie Bertina Minel ir pārveidojis vecu, bojātu un vāji apgaismotu apkalpošanas telpu par krāsainu trīs istabu dzīvokli ar tūkstoš resursiem. Starp pagātnes un mūsdienu garu gājieniem mēs atveram šīs nelielās Parīzes vitrīnas, kas ir tikai 20 m². Atklāšana attēlos! platība: 20 m² liels

Dīvaini maz trīsistabu, lai pārdomātu

Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību: Bertina

pirms: Grūti iedomāties, ka aiz šī dārgakmens reiz bija paslēpts istabas pakalpojums, kas bija mazliet negodīgs un ko izmantoja kā uzglabāšanu. Vairāk nekā divdesmit gadus pamestais dzīvoklis ir pilnībā jāpārstrādā tā, lai tas atbilstu jaunajiem īpašniekiem, kuri vēlas radīt bagātīgas telpas sajūtu, vienlaikus saglabājot katras istabas privātumu un funkciju.

Esošās vērtības novērtēšana

Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību: telpu

pēc: Veikt veiksmīgu! Spēlējot uz dzīvokļa aktīviem - augstiem griestiem ar lieliem logiem, nelielu platību, bet divām atsevišķām telpām un kabīni, no kuras paveras skats uz terasi - Stephanie ir spējis paveikt šo fragmentēto studiju telpā optimizēta, funkcionāla un plaukstoša ar idejām! Un, lai saglabātu dzīvokļa un tā kārbas garu, pēc nopietnas atjaunošanas saglabājās izcelsmes un spoguļi.

Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību: lielu

Optimizējiet telpu un koncentrējieties uz pielāgotiem pasākumiem

Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību: lielu

pēc: Virtuvē Stephanie Bertina Minel izvēlējās savākt tehniskos elementus viena metra sloksnē, kas atrodas divdesmit plata, vecā nojaukta skursteņa vietā. Saprātīga ideja, kas ļāva arhitektii iekļaut veļas zonu ar ūdens sildītāju un veļas mašīnu, zonu, kas veltīta pilnībā aprīkotas maltītes sagatavošanai un kompaktu vannas istabu. Lai vizuāli palielinātu telpu un izvairītos no telpu sastrēgumiem ar mēbelēm, ir uzstādīti arī ledus klātie elektriskie skapji. Kompakts un pilnībā aprīkots, vannas istaba nav izņēmums. Tā tika uztverta, domājot par kosmosa optimizāciju. Īpaši funkcionāls, tas sastāv no skaista stūra dušas, atbalsta rāmja un samazināta dziļuma trauka. Uzstādītas sejas, divi spoguļi ļauj paplašināt telpu un apmierināt vajadzību pēc uzglabāšanas telpas, ko var sagaidīt vannas istabā.

Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību: telpu

Vienmēr funkcionālās izkārtojuma piedāvājuma optikā tika izveidota biroja telpa vecas noliktavas telpas vietā ar skatu uz terasi. Tagad tas ietver uzglabāšanu ar spoguļiem un salokāmu plauktu. Visbeidzot, lai vizuāli palielinātu telpas sajūtu, tika paplašināta atvēršana starp istabu un biroju, un vecās durvis tika nomainītas par labu stiklotam modelim. Bertina Minel Arhitektūras aģentūra

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: pārveidojiet veco servisa telpu par 20 m² lielu, ar spēcīgu personību
⇡ Augšā