Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana

Tagad telpā ir glabāšanas telpa un skaista bibliotēka

Šajā Rakstā:

Interjera dizainers Sophie Auscher izaicināja pārvērst lielu, diezgan blāvu dzīvojamo istabu par mājīgu, krāsainu dzīvojamo istabu, pievienojot nelielu, gudri izstrādātu bērnu guļamistabu. Ievērojot visa dzīvokļa harmoniju, dzīvīgu un krāsainu, tas piedāvā stilu, kas ir vajadzīgs pēc tendencēm, kopā ar diskrētu izsmalcinātību. Dekoratīvais mākslinieks varēja atdzīvināt mākslinieka Mondrian garu, izmantojot milzīgu krāsainu bibliotēku, atnākt telpā ar siltiem un dziļiem toņiem. Demonstrēšana attēlos. virsma : 28m2

Gabals bez funkcijas pārveidots par bibliotēku

Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana: pirms

pirms : Izbraukšanas vieta vienmēr ir pārblīvēta un bez jebkādas reālas funkcijas, šī liela 28 m2 platība, kas neskaidri kalpoja kā spēļu istaba un vieta veļas un dzelzs novietošanai. Viņa izplata vecāku teritoriju, piekļuvi bērna istabai un vannas istabai. Nedaudz veca kāpņu telpa tika implantēta, lai sasniegtu augšējo stāvu (dzīvojamā istaba, ēdamistaba un virtuve). Apgaismojums naktī bija gan "neeksistē", gan nepietiekams.

Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana: 28m2

© Delphine Warin pēc : Tagad telpā ir glabātava un skaista bibliotēka, ko aģentūra mēra. Skapji, no diviem dziļumiem un piecām krāsām, novērš monotonu lineāru fasādi, un tā paša iemesla dēļ ir strukturēti, krāsoti un dekoratīvi. Lamināts ir izvēlēts, lai nodrošinātu laika izturību. Lai atvieglotu durvju atvēršanu, saglabājot "Mondrian" stila vertikālās un horizontālās līnijas, rokturi tika noslēpti masīvkoka statīvos. Bibliotēkā tika izveidota niša, lai izjauktu tabletes lineāro ritmu un ļautu veidot papīra skulptūru. Apgaismojums ir aizstāts ar regulējamiem plankumiem, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu un pielāgotu laikiem un vajadzībām.

Vannas istaba ar ļoti mīkstiem toņiem

Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana: liela

© Delphine Warin pirms : Vannas istaba agrāk nebija ļoti funkcionāla un tai nebija vietas. pēc : Lai izvairītos no būtiskām nojaukšanas un mūra darbu izmaksām, stikla bruģētas sienas tika nosegtas ar ģipškartonu, lai izveidotu slēgtu telpu. Ir mainīta tualetes virsma, un zem plāna ir izveidotas koka un krāsu lamināta mēbeles. Dzimis arī liels sienas skapis, kas slēpts zem spoguļu kopuma un krāsas, kas ir identiskas blakus esošajai bērnu istabai. Skapim nav rokturi, un tā ir veidota ar diskrētiem rokturiem, lai saglabātu vienkāršu un lineāru "piekārto klāja" izskatu.

Atvērta ieeja un labi pārdomāta bērnudārza

Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana: istabas

© Delphine Warin pirms : Šīs lielās 28m2 telpas ieejai nebija nekādas īpašas vienošanās. pēc : Sophie Auscher izveidoja telpiski norobežotu ievades zonu, lai strukturētu telpu. Maza bērnu istaba (6m2), kas atrodas pie dzīvojamās istabas, tika iedomāta viņai laivas kabīnes garā. Tā izkārtojums ir optimizēts ar atvilktnēm zem iebūvēta matrača un iebūvēta rakstāmgalda, kas ir divu krāsu lamināta. Siena ir tērpta skaistā Sandersona fonā ar diskrētiem toņiem. Runājot par apturēšanu, tas apzināti tika izvēlēts lielā mērogā. Sophie Auscher aģentūra 43 avenue Rapp 75007 Paris Tālr.: 01 47 05 10 70 //sophieauscher.com/

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: liela 28m2 dzīvojamās istabas pārveidošana
⇡ Augšā