Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā

Kirils Rejims ir apvainojis smaguma likumus, iedomājoties papildus levitācijas gabalu

Šajā Rakstā:

Mēs mīlam šo apturēto telpu, kokonu ar mūsdienīgām līnijām, ko izstrādājis arhitekts Cirils Rejims. Šajā 28 m2 lielajā studijā Parīzes dekori uzdrošināja integrēt levitējošu kubu, lai vietas īpašnieks varētu justies kā ligzdā. Viņa griba bija skaidra, gulēja miegā... uzturoties savienojumā ar pārējo dzīvokli! Šodien mēs atklājam atipiska projekta, ko vada meistars, vadību.

Cocooning istaba

Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā: Cyril Rheims

pirms : Kad arhitekts Cyril Rheims pirmo reizi atklāj šo dzīvokli 28 m2 lielā platībā, viss ir jāpārskata deco. Vietas īpašnieks, jaunais students, vēlas, lai telpa tiktu atdalīta no uzturēšanās vietas. Pēdējās virsmas ir pietiekami plašas, lai izvietotu gan dzīvojamo istabu, gan virtuvi, gan guļamistabu, bet Cyril Rheims sāk pētīt dažādas attīstības iespējas. Ja jaunā sieviete atsaucas uz savu vēlmi ligzdot un „kokonēt” istabu, risinājums pēkšņi kļūst acīmredzams: ir pietiekami atdalīt dažādas telpas ar aizturētu kubu - drosmīgu likmi, kas nekad nav izdarīts iepriekš!

Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā: istaba

Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā: studijā

pēc : Cyril Rheims zināja, kā apvainot smaguma likumus, iedomājoties papildu telpu levitācijā, kas ir pilnīgi integrēta ar pārējo uzturēšanās laiku. Tā leņķiskā konfigurācija ļauj palielināt apjomus, vienlaikus veicinot apriti starp virtuvi, vannas istabu, atpūtas zonu un ģērbtuvi. Jaunā sieviete var gulēt telpā, kas atdalīta no pārējā dzīvokļa, baudot ārējo skatu! Vēl viena problēma, ko rada vietu konfigurācija: tā forma. Šim netipiskajam mājoklim ir īpaša iezīme, ka tai nav paralēlas sienas, kas ir ierobežojums, ko arhitekts bija jāņem vērā, pārdomājot telpas. Kuba forma dabiski respektē studijas līnijas, kuras Cyril Rheims ir izcēlusi ar virkni grafisko plauktu. Pēdējais atgādina kubā brīvprātīgi pievienotās vairākas atveres: estētisku veidu, kā ventilēt guļamistabas telpu un izvairīties no "masveida" aspekta. Vēl viens gals: kuba augstums, kas brīvprātīgi noregulēts tā, lai tā gals varētu kalpot gan galda, gan galda. Uzstādot tabureti tieši zemāk, jaunajai sievietei tagad ir iespēja baudīt šo divkāršo funkciju, ko rūpīgi pārdomājis arhitekts!

Gaisma uz vannas istabu

Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā: istaba

pirms : Vannas istabai, kas atrodas dzīvokļa padziļinājumā, nav klasiskas taisnstūra formas. Tās gludie leņķi, kas atkārtojas pārējā dzīvoklī, tika ļoti slikti izmantoti. Rezultāts? Daudz zaudēto vietu dzīves videi, kas nav ļoti funkcionāla. Telpā nav arī gaismas un uzglabāšanas, divi defekti, par kuriem Cyril Rheims būs jārod risinājums. pēc : Arhitekts zināja, kā izmantot mazāko telpas stūri, pateicoties veiktajam mērogam. Tualetes zonā tagad ir liels duša, dizaina baseins un daudzveidīga uzglabāšana, ko ļoti novērtē īpašnieks! Cyril Rheims ir izvēlējies arī gaismas centru, kas novietots istabas centrā, kas jebkurā dienas laikā izkliedē skaistu dabisko gaismu. Dekoratīvajā pusē, viņa izvēle bija par minerālu flīžu grīdu, lai kompensētu mūsdienu stilu, kas dominē vannas istabā.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: istaba, kas apturēta 28 m2 studijā
⇡ Augšā