Pirms / pēc: Piešķirt studijas garumā

Studijas pārveidošana ir iespaidīga, lai arī vismazāk

Šajā Rakstā:

Izveidojot lielu telpu, kas sakārtota garumā, ir nepieciešams darbs, kas prasa stingrību un pielāgošanos: tā ir vizuāli norobežot dažādas telpas, lai izjauktu efektu "koridoru", ko bieži rada šāds noteikums. Šajā 25 m2 lielajā studijā, kas ir pagājušā gadsimta 70. gados, īpašnieks vēlējās piešķirt interjeram modernāku atmosfēru, lai dzīvokli iznomātu. Lai īstenotu šo projektu, viņš aicināja aģentūru Mon Intérieur Sur Mesure, kas specializējas renovācijas un dekonstruēšanas jomā. Pēc vairāku nedēļu darba arhitekti spēja radīt jaunu elpu un retro pieskārienu jaunajam dekorējumam! Parīzes dzīvokļi tagad ir gatavi uzņemt savus pirmos nomniekus...

Izveidojiet dizainu un mūsdienu atmosfēru

pirms : Kad Pierre nopirka šo Parīzes studiju, viss ir jāpārveido. Papildus santehnikas un elektrības atjaunošanai īpašnieks vēlas koncentrēties uz savu dzīvokļa dekorāciju, kas līdz šim nav bijusi. 50-to gadu dizaina garu, viņš uzticēja mājokļu atjaunošanai un dekoratīvajai pārveidošanai aģentūrai MISM. Pirmais arhitekta novērojums, kas atbild par projektu: slikts telpu izkārtojums, kas rada tālāku telpas zudumu. Ir svarīgi tos no jauna definēt un optimizēt, lai izmantotu katru pieejamo kvadrātmetru. Apdare tiks pilnībā pārskatīta un koriģēta, lai radītu modernāku interjeru. Pēc tam, kad ar īpašnieku ir definēts budžets un jaunā interjera dizaina galvenie posmi, darbs var sākties... pēc : Studijas pārveidošana ir iespaidīga, lai mazākā mērā: garlaicīgs un datēts interjers ir devis ceļu uz mūsdienīgu un saskaņotu atmosfēru, kas lieliski atbilst šodienas tendencēm. Aģentūras MISM arhitekts ir ņēmis vērā Pjēra vēlmes, izvēloties sienas krāsas un dažādus interjera elementus: tagad melnā, baltā un dzeltenā krāsā dominē ļoti moderna elpa. studija. Dzeltena atkārtošanās atgādina arī to, ka 70. gados var tikt izmantots oranžs, kura laikā tika uzcelts dzīvoklis: krāsu un monohromatisko koordinātu atkārtošana rada efektu stils, kas lieliski atbilst jaunajām mēbelēm. Lai pabeigtu šo vintage atmosfēru, interjera dizainers patiešām ir izvēlējies baltas termomehāniskas mēbeles Panton un Eames radīšanas garā. Papildinot ar mūsdienīgākiem gabaliem pelēkā un baltā krāsā, jaunajam rotājumam ir kaut kas, kas piesaista nākotnes studijas īrniekus.

Pirms / pēc: Piešķirt studijas garumā: garumā

Atsevišķas telpas

pirms : Pierre's studijai ir trūkums, jo tā ir sakārtota garumā, kas rada ievērojamu telpas zudumu. Vēl viens negatīvs punkts, gaisma. Pateicoties gudrajam un funkcionālajam izkārtojumam, ir svarīgi pilnībā izmantot unikālā ārējā apgaismojuma avotu, ko nodrošina liels logu logs. Tas arī radīs jaunus gaismas avotus... pēc : Aģentūras MISM arhitekts ar mēbeļu un sienu krāsām norobežo dažādas dzīves telpas. Blakus logu logam tagad ir atpūtas zona ar dīvāngultu, galdu un zemiem plauktiem. Galveno istabu paplašina virtuves zona, kas vērsta pret ēdamgaldu, un divi krēsli Verner Panton garā. Šajā studijas brīdī balta siena kļūst spilgti dzeltena, lai vizuāli iezīmētu ēdamistabas zonu un izceltu mēbeles. Lai pārvarētu dabiskās gaismas trūkumu, plāksnes ir integrētas griestos virs virtuves. Pateicoties šiem papildu gaismas avotiem un dzeltenajai krāsai, kas dabiski atspoguļo dienas gaismu, dzīvoklis šķiet plašāks, saglabājot mājīgu un patīkamu. Vairāk par MISM - Mans pielāgotais interjers.

Pirms / pēc: Piešķirt studijas garumā: piešķirt

Video: Ivo(ultimāts) pied. Sergejs Fomins - Skaņu krāsa

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: Piešķirt studijas garumā
⇡ Augšā