Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu

Telpā ir virsma, kas veicina baseina uzstādīšanu, bet ir grūti piekļūt mašīnām, kurām būs jāizrakt baseins

Šajā Rakstā:

Eliels Arnolds ir regulāras netipiskas telpas un augsti lidojoši izaicinājumi. Šis interjera dizainers ikdienas darbvietas, mājas un publiskās vietas pārveido par labklājības, spilgtas un radošas oāzes. Kad šī bijušā orangērijas īpašnieki sazinās ar savu aģentūru, viņa pārsteigums ir atkarīgs no izaicinājuma, kas viņam sagaidāms: viņi vēlas pārveidot viņu mājās pievienoto orangēriju iekštelpu baseinā, neradot izkropļojumus oriģinālā arhitektūrā. vietas. Likme acīmredzami uzvarēja aģentūras Eliel Arnold!

Ievērot specifikācijas

pirms : Tas ir Parīzes priekšpilsētā, privātā jomā, tas ir šis skaistais orangērijs, kas datēts ar 19. gadsimtu. Tipiski Napoleona III stilā šie XXL siltumnīcas šajā laikā ir ļoti modē, jo viņi pārstāv sabiedrībai noteiktu franču šiks ideju. Viņi parasti apdzīvo apelsīnu kokus, bet arī citronu kokus, datnes palmas un tropiskos augus. Pārvēršoties par istabu, lai veiktu visu, šī oranžērijas priekšpilsēta bija pelnījusi sarkanu, lai atgūtu savu bijušo slavu. Īpašnieki sapņoja, ka spēj uzbūvēt iekštelpu baseinu, nezinot, vai izaicinājums bija iespējams. Tādēļ viņi aicināja aģentūru Eliel Arnold iesniegt savu projektu saviem arhitektiem.

Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu: pirms

Uzņēmēji atklāj lielu, gaišu un labiekārtotu telpu. Tikai jumta logu, durvis un logi noveco un tie ir jāatjauno. Liela koka plīts, kas reiz tika izmantota oranžērijas apkurei ziemas sezonā, ir īpašā krāsā. Numurā ir virsma, kas ir piemērota baseina uzstādīšanai, taču ir grūti piekļūt mašīnām, kurām būs jāizrakt baseins: izaicinājums ir biedējošs!

Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu: bija

Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu: apelsīnu

pēc Elielam Arnoldam un viņa komandai bija nepieciešamas vairākas nedēļas ilga darba, lai sasniegtu vēlamo iezīmi: beigās, lielisks peldbaseins ar mūsdienīgu un izsmalcinātu dizainu! "Galvenais izaicinājums bija panākt minimālisma iejaukšanos attēla ziņā, lai netiktu izkropļota šī lieliskā 19. gadsimta arhitektūra," sacīja Eliels. No ārpuses nekas neliecina par jaunām ēkas iekšējām funkcijām. Durvis un logu rāmji ir atjaunoti, un tagad tos papildina modernāki logi, kas uzstādīti oranžērijā. Pēdējais ļauj uzturēt patīkamu temperatūru visa gada garumā: jāsaka, ka siltumizolācijas un enerģijas taupīšanas ziņā viss ir darīts, lai atbilstu jaunākajiem standartiem! Vecās koka plīts vietā ir iebūvēta duša ar minerālūdeni. Viss ap baseinu, interjera terase masīvkoka silda šo minimālisma komplektu, kas izgatavots ar tik lielu talantu kā garšu. Vairāk informācijas elielarnold.com

Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu: veco

Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu: apelsīnu

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: Rehabilitējiet veco apelsīnu
⇡ Augšā