Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos

Jāapsver reorganizācijas darbs, lai atdotu šo netipisko dupleksu visām funkcijām, kuras tā ir pelnījusi!

Šajā Rakstā:

Dzīvošana mazā teritorijā bieži vien ietver kvadrātmetru optimizāciju, kas ir būtiski telpu labas funkcionalitātes nodrošināšanai. Šajā 4. kvartāla Parīzes duplexā arhitekts Gali Sulukjian bija laba ideja mainīt dažu galveno istabu (virtuvi, vannas istabu) atrašanās vietu, lai pārdalītu telpas dzīvojamā istabā: lielāks, gaišāks, pēdējā ir atguvusi savu patieso funkciju kā galveno istabu. Sekojiet soli pa solim veiksmīgas transformācijas soļus!

Dažādu telpu pārdale

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: telpas

pirms : Gaisa ieeja, kas piestiprināta pie ieejas, kalpo kā koridors, lai piekļūtu virtuvei un daudzfunkcionālam skapim, turklāt tajā atrodas kāpnes, kas ved augšā. Šī nelielā telpa bez reālām funkcijām izšķērdina dārgmetāla kvadrātmetrus, un īpašniekiem nav reālas izmantošanas. Virtuve, kas atrodas aiz šī gaisa vārsta, ir pārāk uzliek par 30 m2 lielu dzīvokli: tādēļ ir nepieciešams pārskatīt tās proporcijas uz leju, lai līdzsvarotu virsmas dzīvojamā istabā un vannas istabā. Pēdējie, kas ir akli un novecojuši, iejaucas dzīvē, kas ir tikai 2,90 m plata. Jāapsver reorganizācijas darbs, lai atdotu šo netipisko dupleksu visām funkcijām, kuras tā ir pelnījusi! Projekts

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: vannas

Pēc telpu konfigurācijas izpētes arhitekts Gali Sulukjian izvēlējās trīs galvenos posmus: - gaisa bloķēšana labā pusstāvu virtuves labā - galvenās telpas paplašināšana - migrācija no vannas istabas uz dzīvojamo istabu; novietojiet veco virtuvi

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: telpas

pēc : Ieeja tagad atveras uz dzīvojamo istabu, kuras virsma ir ievērojami palielinājusies, pateicoties blakus esošās vannas istabai. Dekoratīvā puse, vecie 80-to gadu dekori ir devuši ceļu uz skaistu ozolkoka grīdas gaismu. Apjomu eleganti izceļ griesti atbalsta balsti, kas balināti, lai radītu papildu spilgtumu. Arhitekts ir izveidojis arī divas praktiskas un diskrētas bibliotēkas, kā arī uzglabāšanu ieejas pusē: īpašniekiem tagad ir pietiekami daudz, lai glabātu savas mantas, neiejaucoties uz uzturēšanās virsmu!

Funkcionāla un funkcionāla virtuve

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: vannas

pirms : Virtuves virsma ir pārāk liela, salīdzinot ar dzīvokļa izmēru. Ar savu novecojušo mēbeļu un tā izslēgto apelsīnu mozaīkas kredītu telpā ir pelnījis jauku atsvaidzinājumu!

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: vannas

pēc : Vienojoties ar īpašniekiem, arhitekts izvēlējās pārvietot virtuvi līdz vietai, kur agrāk atradās gaisa bloķētājs. Ēdieniem veltītā telpa, mazāka un labāk sakārtota, tagad ir saikne starp dzīvojamo istabu un vannas istabu. Liela grāmatplauktu bibliotēka var nodalīt virtuvi no dzīvojamās istabas bez tās sadalīšanas: gudrs aizspriedums, kas ļauj apgaismot dzīvojamās istabas filtru un atvieglo apmaiņu ar viesiem.

Vannas istaba ir atvērta ārpusē

Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos: telpas

pirms : Vannas istaba, kas atrodas dzīvojamā istabā, ir akla un niecīga: ar savu unikālo baseinu un novecojošo dušu, tas nav ērti dzīvokļa iemītniekiem! Blakus tualetei, no kuras paveras skats uz ieeju, vannas istaba iekļūst dzīvojamā istabā. Lai izvairītos no mitruma problēmām un gūtu labumu no dabiskā apgaismojuma, īpašnieki vēlētos, lai tiktu atvērta ārpuse un lai būtu vieglāk pārvietoties. pēc : Gali Sulukjian izvēlas integrēt vannas istabu ar vecās virtuves atrašanās vietu: ģeniāls risinājums, kas ne tikai ļauj paplašināt uzturēšanos, bet arī izmantot lielāku tualetes telpu. Tomēr šī transformācija prasa novadīt kanalizācijas caurules, kas atrodas pie ieejas. Jaunā sieviete nolemj izveidot nelielu platformu, kurā būs integrētas caurules uz veco virtuvi. Pārsteidzoša detaļa, platformas pabeigšanas pastaiga faktiski ir konkrēta robeža, ko izmanto ceļā: dizaina nolaupīšana, kas lieliski iekļaujas dzīvokļa netipiskajā stilā! Jaunā vannas istaba, kas ir glīti pelēkā krāsā, beidzot ar skaistu dabisko gaismu, pateicoties tās atvērtajam pagalmam. Dekoratīvajā pusē arhitekts izvēlējās vidēja lieluma elementus ar ļoti izsmalcinātu izskatu: telpa elpo un beidzot palielina funkcionalitāti! Gali Sulukjian DPLG arhitekts //galisulukjian.com/

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: Reorganizējiet telpas, lai palielinātu uzturēšanos
⇡ Augšā