Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas

Modernizācija ar dinamiskām krāsām!

Šajā Rakstā:

Pēc trešā bērna ierašanās Pauls un Virdžīnija meklēja labāku kosmosa optimizāciju un Parīzes triplexu. Viņi aicināja arhitekts Aude Borromee, kurš, atbildot uz viņu lūgumu, nolēma radikāli pārdalīt savu izcelsmes organizāciju. Rezultātā telpa tika pazemināta no viena stāva, lai iekļautu jaunajā pirmajā stāvā notiekošajā reorganizācijā, un līdz tam laikam virtuve atradās dzīvokļa centrā. Atveram šīs krāsainas un jautras būvlaukuma durvis, kas ir piedzīvojušas izgudrojuma un lēti pielāgotus risinājumus. platība: 47 m² liels

Daļa, kas jāpārveido

Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas: virtuvi

pirms: Pirms Aude Borromee iejaukšanās no pirmā acu uzmetiena varam redzēt, ka pirmajā stāvā ir tikai viens dāsnas proporcijas gabals. Faktiski tā ir atvērta telpa, kas apvieno dzīvojamo istabu un amerikāņu virtuvi. Labajā pusē ir kāpnes. Šis pēdējais ļauj jo īpaši sasniegt vecāku istabu, kas atrodas uz grīdas. Tāpat mēs varam redzēt, ka telpā ir tikai trīs logi. Tāpēc būs grūti iegūt gaismu kosmosā. Visbeidzot, priekšējās durvis atrodas augšējā kreisajā pusē. Šis elements, ko arhitekts ņem vērā kā daļu no telpas pilnīgas atjaunošanas.

Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas: pirms

Sānu izkārtojums arī norāda uz telpas zudumu, ko rada virtuves novietojums istabas apakšā. Atšķiras un vecas, mēbeles pastiprina šo nosmakšanas sajūtu. Lai gan no pirmā acu uzmetiena ir grūti pamanīt, virtuve pašreizējā stāvoklī ir paaugstināta, salīdzinot ar dzīvojamo istabu, kas atrodas 3 metru augstumā zem griestiem. Arhitekts visu atjaunošanas izaicinājumu būs "uzturēt telpas sajūtu, neradot tam telpas, skursteņus". Lai to izdarītu, Aude Borromee uzņems partiju, lai ievietotu istabu uz šī mazā pjedestāla un ietu uz virtuves zonu.

Krāsaina un gaiša virtuve

Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas: pirms

pēc: Radikāla ainavu maiņa! Agrāk tumšs, pārblīvēts un maz optimizēts numurs ir metamorfējis mūsdienīgā telpā, krāsaina un spēcīga personība, integrējot krāsainas joslas. Lai katrai telpai dotu funkciju, arhitekts nolēma sadalīt katru istabu. Ja dzīvojamā istaba nav redzama, ēdamistabas zona un virtuve ir skaidri nodalīta no priekšnama un guļamistabas, kas atrodas aiz slīdošajiem paneļiem virs darba virsmas.

Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas: arhitekts

Tajā pašā laikā virtuve ir kļuvusi par īstu telpu, kas atšķiras ar krāsainām idejām, oriģinālu un lētu. To apliecina caurspīdīga acetāta slaidu paneļi, kas atdala guļamistabu no virtuves. Šie sporta veidi - to krāsu trio - kļūst par mājokļa pavedienu, vienlaikus atstājot pietiekamu pārredzamību, lai radītu ēnu spēli ar telpas interjeru. Lai radītu gaisīgu un šķidru dzīves telpu, arhitekts izvēlējās slēpt virtuves iekārtas skapjos vai blakus esošajās nišās. Interesanta ideja, kas efektīvi optimizēja pieejamo telpu. Tāpat kā šī tabula, ēdamistaba piedāvā smalku ergonomikas un humora maisījumu. Apstiprina tumši zilo starpliku, kas atrodas virs galda. Tas ir uzstādīts tādā veidā, lai radītu iespaidu, ka galds var tikt iestrādāts sienā. Ja tā nav, tā ir izstrādāta tā, lai tā būtu pārvietojama un pārvietojama. Lai apmierinātu Paul un Virdžīnijas vēlamo uzglabāšanas nepieciešamību, arhitekts ir izveidojis bibliotēku virs galda un mazajiem plauktiem zemāk. Labajā pusē neliels galds aizver vietu uz sāniem un paliek pilnībā atvērts dzīvojamā istabā.

Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas: arhitekts

Aude Borromée, arhitekts

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: pārkārtojiet virtuvi pēc krāsas
⇡ Augšā