Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos

Jaunajā dzīvojamā istabā ir ļoti minimāls izskats, lai ļautu apjomam stāvēt

Šajā Rakstā:

Šim lielajam bēniņam pagalma galā nebija ievērojamas gaismas. Lai pārvarētu šo problēmu, īpašnieki ir aicinājuši arhitektu Cirilu Rheimu pārdomāt šī netipiskā biotopa apjomu, mainot telpu konfigurāciju. Viņa risinājums? Iekļaujiet nojumes, lai piegādātu tikai divus dabīgā apgaismojuma avotus no esošā stikla jumta, kā arī stiklotas ieejas durvis. Parīzes arhitekts izmantoja perspektīvas jēdzienu, spēlējot gan ar dažādiem logu līmeņiem, gan formātiem. Galvenais ir lieliska āra apgaismojuma optimizācija, lai visas telpas telpā varētu izmantot sauli dienas laikā! pirms : Kad Cirila Rheims pirmo reizi apmeklē šo 125m2 bēniņu, kas atrodas pagalma galā, viņš nekavējoties jautā par šīs neparastās arhitektūras piedāvātajām iespējām. Vienīgais dabīgais apgaismojums, kas dienā var apgaismot dažādas telpas no mājas priekšpuses - tam nav pretējā loga - tas būs grūts!

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: ļoti

Dekoratīvajā pusē bēniņi izjūt novecojošu izskatu ar bieziem rāmja logiem. Neredzētās mēbeles un neitrālās krāsas papildina šo neredzēto ansambli, ko īpašnieki vēlas aktivizēt. Virtuve atrodas souplex, un tā ir izgaismota tikai ar plankumiem. Bērna istaba ir arī akla, kas dod tai skumju atmosfēru pat saulainākajās dienās! Ņemot vērā īpašnieku vēlmes, Cyril Rheims un visas viņa komandas strādā, lai modernizētu telpas!

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: 125m2

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: ļoti

pēc : Jaunajam salonam ir ļoti minimāls izskats, lai atstātu uzmanību uz apjomiem un arhitektūras struktūru. Nekļūdīgas sienas, betona grīdas vaska peldes... Izejiet no nevajadzīgās vietas ar tīriem materiāliem! Divas istabas ir pieejamas dzīvojamā istabā caur stikla jumtu, lai maksimāli izmantotu dabisko apgaismojumu: virtuve, kas atrodas zem bērna istabas, tagad piedāvā īpašniekiem gaišu telpu ēdienu gatavošanai. Garumā sakārtots 9m darbgalds Kerrockā, uz kura novietoti dažādi roboti un ierīces. Ne vairāk meklējot skapjus, viss ir jūsu rokās! Izlietne tiek veidota darba virsmā, lai noņemtu visas locītavas: tieši virsū skaista imitācijas cementa flīžu imitācija rada zīmogu telpai diskrēti un eleganti.

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: atrodas

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: pirms

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: dzīvojamā

Augšstāvā ir 4 guļamistabas un 2 vannas istabas. Pirmajā, kas rezervēts vecākiem, mēs atrodam tādus pašus materiālus kā virtuvē: Kerča izlietne, paceltas flīzes mikro-šūnveida virspusē ar aizmugures apgaismojumu. Vannas istabas mēbeles ir izgatavotas, lai mērītu ar rozeņu, lai mājā varētu ērti pieskarties. Pārim ir duša un vanna, bet kūkas apledojums ir japāņu kabeļu tualetes puse, kas uzstādīta maksimāli komfortabli! Bērna guļamistaba ir guvusi labumu arī no lielā stikla jumta, no kura paveras skats uz dzīvojamo istabu: kad viņi atrodas dzīvojamā istabā, vecāki var klusumā apskatīt savus bērnus.

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: dzīvojamā

Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos: atrodas

Kad darbs ir pabeigts, īpašnieki ir gandarīti par rezultātu. Cyril Rheims ļoti labi izmantoja kupolu, kurš, neskatoties uz viņa specializāciju mazās telpās, nebaidījās risināt šo lielo bēniņu. Kirils ir nolēmis pievērsties arhitektūras struktūrai, nevis dekorēšanai. Neskatoties uz to, mēbeles ir atjaunotas, lai saskaņotu to ar jaunajām telpu konfigurācijām: viss tagad ir ļoti spilgts, vienkāršs un funkcionāls! Plašāka informācija cyrilrheims.com

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: iekļūt gaismā 125m2 bēniņos
⇡ Augšā