Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to

Tagad jaunā apdare aicina ceļot, pateicoties gleznām un brīvdienu atmiņām, kas nosaka toņu

Šajā Rakstā:

Bēniņi ir liela kaste, kas atrodas bijušajā darbnīcā, rūpnīcā vai noliktavā. Spilgts un bieži atvērts plāns piedāvā netipisku dzīves telpu, tālu no tradicionālās mājas konvencijām. Arhitekti Taloni + Barret iejaucās šajā bijušajā rūpnīcā Ménilmontant rajonā, pārveidojot to par plašu māju, lai pārdomātu savu interjera izkārtojumu. Vietas īpašnieks gribēja nodalīt guļamvietu no pārējās uzturēšanās vietas, lai baudītu lielāku privātumu. Lilija Taloni un Sébastien Barret ir devuši visu savu talantu šim netipiskajai arhitektūrai, lai atšķirtu dažādas telpas, nenoliedzot tās sākotnējo garu. Paskaidrojumi.

Atdaliet telpu bez tās izolēšanas no dzīvojamās istabas

pirms : Kad arhitekti Taloni + Barret vispirms apmeklē šo 75m2 bēniņu, kas atrodas Ménilmontant rajonā, Parīzē, atklāj ļoti spilgtu vietu, bet bez personības: ne arhitektūra, ne mēbeles. ir izcelti. Telpu konfigurācija ir arī problēma īpašniekam, kurš vēlas tuvāku telpu. Viņa guļamistaba ir pilnībā integrēta dzīvojamā istabā, kur jau ir virtuve, dzīvojamā istaba, ēdamistaba un birojs. Viņš uzticēja šo vietni Taloni + Barret aģentūrai, kuru 2011. gadā izveidoja Lily Taloni un Sébastien Barret. Jaunie arhitekti katru dienu rada skaistas telpas no dizaina līdz pabeigšanai, vienlaikus radot radošas atbildes uz indivīdu prasībām. Šim jaunajam projektam galvenais uzdevums ir pārdomāt telpu izkārtojumu, neizdzēšot šīs vecās darbnīcas „garu”.

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: Taloni

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: atrodas

pēc : Bēniņi ir ieviesuši jaunu telpu, izmantojot daļēji atvērtu telpu, kas atrodas vecās gultas vietā. Zema siena tagad atdala telpu no pārējās dzīvojamās istabas bez nodalīšanas: pārvarama noņemamiem japāņu paneļiem, tā ļauj iekštelpu gaismā, izolējot dzīvojamās istabas, virtuves un ēdamistabas guļamvietu. Atvērts plaukts kalpo arī kā atdalīšana no gultas otras puses, vienlaikus nodrošinot papildu telpu, kas iepriekš nebija pieejama telpā.

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: telpu

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: atrodas

Apdare aicina ceļot

pirms : Bēniņi ļoti trūkst personības. Dažādi īpašniekam piederošie mēbeļu gabali ir skaisti izstrādāti, bet to papildināšanai nav nepieciešami aksesuāri. Vēl viens negatīvs punkts: virtuve. Atvērts dzīvojamā istabā, tas neatbilst īpašnieka gaumei, kas vēlas mūsdienīgāku telpu un krāsas harmonijā ar tās apdari.

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: telpu

pēc : Jaunā apdare tagad ceļo, pateicoties gleznām un brīvdienu atmiņām, kas nosaka visu dzīvojamo istabu. Krāsas, samazinājās smilškrāsas un kastaņu nokrāsās, uzsildīja šo lielo telpu, atkārtojot lielisko cieto parketu, kas novietots uz zemes. Īpašnieks izvēlējās dekorāciju, kas svārstās starp etnisko, koloniālo un industriālo stilu, gudrs maisījums, kas lieliski atbilst vietai. Jaunā virtuve arī harmonizējas ar šo jauno dekoru, parādot krāsas, kas līdzīgas japāņu starpsienām. Tā kā nav centrālās salas, tā iegūst funkcionalitāti, bet paliek neuzkrītoša. Vienojoties ar īpašnieku, arhitekti izvēlējās modeli ar mūsdienīgām līnijām un nerūsējošā tērauda elementiem, ko uzsilda masīvkoka darba virsma. Plašāka informācija talonibarret.com

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: pirms

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: Barret

Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to: telpu

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: klosteris bēniņos, neizkropļojot to
⇡ Augšā