Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²

Optimizēta telpa un modernizēts interjers

Šajā Rakstā:

Lai optimizētu šī vecā 42 m² dzīvokļa virsmu, īpašnieki ir vērsušies pie Estelle Chevallier un Philippe Carillo no Interjera dizaineru interjera dizaina firmas. Telpa ir pilnībā pārveidota, un modernizētā apdare, pateicoties baltās un dzeltenās alianses apvienībai. režīmu pirms: Ieeja tieši noved pie starpsienas un priekšnama, kas ēd telpu. Virtuve atrodas tikai dzīvojamās istabas stūrī.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: pirms

pēc: Starpsienas ir pārkārtotas, lai ļautu ieejai nepārtraukti ar dzīvojamo telpu. Virtuve ir pārvietota, lai aizņemtu visu sienas daļu. Vannas istaba tagad ir blakus guļamistabai un atdalīta no tualetes. Izrāde pirms: Sienu ir grūti izmantot nosodītā skursteņa dēļ. Flīzes dod vecu izskatu telpai, kas šķiet neapgaismota.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: dizaina

pēc: Grīda tika klāta ar gaišu ozolkoka grīdām, un franču griesti tika krāsoti baltā krāsā, lai padarītu telpu skaidrāku. Vecā kamīna siena dod iespēju izmantot pielāgotu bibliotēku un integrētu bioetanola kamīnu.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: pirms

Virtuve pirms: Virtuve ir izvietota tikai dzīvojamās istabas stūrī, kas atdalīta ar pussienu. Mazs un tumšs, tas nav ne praktisks, ne draudzīgs.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: dizaineru

pēc: Virtuve ir pārvietota, lai aizņemtu visu sienas daļu. Mēbeles ir izgatavotas pēc pasūtījuma ar durvīm bez rokturiem, satīna balta un pelēka laka. Korpusā iestrādātās LED diodes galviņa pasvītro komplekta apjomu un rada netiešu apgaismojumu. Izlietne ir pielīmēta zem plaknes, lai padarītu to diskrētāku.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: pirms

Input pirms: ieejai paveras skats uz garu koridoru, kas ir ļoti nepraktisks, apkalpojot visus numurus. Telpa vispār nav optimizēta.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: dizaina

pēc: nodalījumi ir pārvietoti, lai palielinātu vietu. Ieeja tagad kalpo guļamistabai, vannas istabai un tualetei, un tajā var nokļūt dzīvojamā istabā. Bibliotēka sienā optimizē uzglabāšanas vietu. Uz griestiem dzeltenā josla nodrošina krāsu pieskārienu atbilstoši izvēlētajām mēbelēm un materiāliem.

Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²: pirms

Interjera dizaineru interjera dizaina firma darbojas arī Lionā, Marseļā, Aix en Provence, Montpellier, Nîmes, Tulūzā un Nantē.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: divistabu dzīvoklis 42 m²
⇡ Augšā