Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju

Noved gaisma un mūsdienīgums

Šajā Rakstā:

Šī 30 kvadrātmetru studija tika pievienota daudz plašākam dzīvoklim. Īpašnieki vēlējās padarīt to neatkarīgu īrēt. Tāpēc viņi vērsās pie arhitekta Julie Collet, Lo Architectes partnera. Izaicinājums? Padariet telpu modernāku un optimizējiet virtuvi un vannas istabu, lai iegūtu nelielu vietu, kur dzīve ir laba! platība: Studija 30 m² budžets: 32 000 € HT studijas atjaunošanai un renovācijai

Gaišs un silts numurs

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: pirms

pirms: Sienu un aizkaru dzeltenā krāsa nebija ļoti moderna, tāpat kā mēbeļu izkārtojums nebija pietiekams, lai studijā iegūtu maksimālu vietu. Šis nelielais dzīvoklis, kas paredzēts sezonas nomas vajadzībām, bija svarīgi uzturēt lielu viesistabu viesnīcas numura garā.

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: pirms

Tomēr ir saglabāta telpas struktūra, kā arī esošie skapji.

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: bija

pēc: Lai atjaunotu telpas stilu, paklājs un vecās flīzes ir noņemtas. Tā vietā arhitekts ielika jaunu ozolkoka parketu pret līmi, 40 eiro par kvadrātmetru un pārkrāsoja visas sienas. Tūlīt, istaba ir daudz gaišāka!

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: nelielu

Aiz galvas, Farrow un Ball zīmola Elephant Breath krāsas rada telpā siltu pieskārienu.

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: bija

Blakus gultai ir uzstādīta arī neliela biroja platība.

Minimālisma un funkcionāla vannas istaba

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: pirms

pirms: Galvenais grūtības šajā projektā bija tas, ka dzīvokļa ieejā bija ļoti maz vietas, lai izvietotu vannas istabu un virtuvi. Esošā vannas istaba bija nedaudz datēta un pelnījusi makeover!

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: bija

pēc: Lai pārvarētu šo ierobežojumu, aģentūra ir izvēlējusies samazināt minimālo vannas istabu, proti, bīdāmās durvis, dušu (80x80) un izlietnes skapi, kas paredzēts, lai izmērītu veļas mašīnu zemē. baseinā. No otras puses, visa vannas istabas daļa tika sadalīta, lai varētu izveidot virtuvi, ūdens telpu un tualeti.

Koncentrējiet telpu nelielā virtuvē

pirms: Virtuve vienkārši nebija! Tāpēc, lai iznomātu šo studiju, bija nepieciešams pārvarēt šo trūkumu, sodot trūkstošo potenciālo īrnieku. Julie Collet domāja par to kā dzīvojamo istabu, jo šī dzīvokļa klienti parasti ir tūristi.

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: nelielu

pēc: Virtuve ir maza, bet funkcionāla un pilnībā aprīkota ar nelielu galdu.

Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju: pirms

Tajā ir daudz praktisku uzglabāšanas vietu, kas ļauj ēdamgalda ēdieniem, neskatoties uz šauru platību. Īpašnieks ir izvēlējies krāsu "pelēko porcelāna akmens", kas ir mazāk netīrs nekā parkets un mazāk trausls. Julie Collet -Lo Arhitekti

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: modernizēt un optimizēt nelielu studiju
⇡ Augšā