Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku

West Home mērķis ir pārdomāt dažādu telpu izkārtojumu

Šajā Rakstā:

Tas ir Neuilly sur Seine, ka Rietumu mājas aģentūra ir atvērusi skaistā dzīvokļa durvis, kas pilnībā atjaunotas viņa aprūpē. Šī arhitektūras biroja vadītājs, kas specializējas augstas klases iekšējo telpu novērtēšanā, Nicolas Lefièvre-Lecallo ir veiksmīgi pabeidzis pilnu remontu kopš 2007. gada. Aģentūrai ir atšķirība starp iekšējo arhitektūru un ģenerāluzņēmēju, ar piecpadsmit darbiniekiem, kas strādā visās nozarēs: gatavs risinājums, ko daudzi cilvēki jau ir izvēlējušies. Šajā skaistajā 150m2 centrā, kas atrodas Neuilly Saint James rajona sirdī, prioritāte ir piešķirta spilgtumam: vairāki nodalījumi ir noņemti, lai atvieglotu satiksmi un optimizētu dažādu telpu artikulāciju. Ift-Design.com atklāj dažādus nevainojamu brauciena posmus. virsma : 150m2 budžets : 1500 € / m2

Izplatiet telpas harmoniskā veidā

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: pirms

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: mājas

pirms : No pirmajām skicēm Rietumu mājas aģentūras mērķis ir pārdomāt dzīvokļa dažādās daļas izkārtojumu, lai katrai no tām piešķirtu īpašu funkciju, vienlaikus panākot harmoniju visai. Starpsienas tiek nokautas, lai izveidotu dzīvojamo istabu un lielu dzīvojamo istabu, kurā tiks uzstādīta ēdamistaba. Virtuve, ko mēs šeit redzam, ir vienīgā dzīvojamā kloninga dzīvokļa daļa. pēc : No dažādiem numuriem paveras skats uz dzīvojamo istabu. Starp ieeju un ēdamistabu izvietota virtuve ir pilnībā glazēta ar skaistām darbnīcu starpsienām, kas ļauj apgaismot gaismu. Metāla sijas, vecās vienošanās liecinieki ir saglabājušies un krāsoti melnā krāsā, lai atvieglotu atvieglojumus. Pirmajā stāvā vecā koka grīda, kas ir ļoti bojāta, ir devusi ceļu uz masveida grīdu, ko parasti sauc par "Ungārijas punktu". Mūsdienīgs stils tika izvēlēts, lai izrotātu dzīvojamo istabu, kuras ikoniskie gabali - Pipistrello lampa, Togo krēsls - apvienojas skaisti ar apkārtējās dekorācijas Haussmann stilu.

Modernizēt priekšnams un ieeju

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: mājas

pirms : Ieejai trūkst reljefa un draudzības. Arhitektūras detaļas nav iezīmētas, un vecās līstes diemžēl tika saplēstas: viss ir plakans un blāvi. pēc : Nedaudz skumjš ieraksts tika pastiprināts ar nišu, kas aprīkota ar veco čuguna radiatoru. Ir pievienotas jaunas līstes, lai dotu jaunu izskatu šai skaistajai Haussmanian ieejai. Koridoru pārskatīja West Home aģentūra, kas ir izvēlējusies lielus horizontālus plauktus, kas stingri sadala putekļus no dzīvokļa.

Jauna virtuve melnā un baltā krāsā

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: pirms

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: pirms

pirms : Vecā virtuve patiešām negribēja pavadīt laiku, jo dekors bija blāvi un nezināms. Flīžu grīda bija mazliet saskanīga ar pārējo istabu, un viss vajadzīgs īsts atdzist. pēc : Šaura un neefektīva virtuve ir aizstāta ar lielu, modernu un draudzīgu telpu, kurā ģimene tagad var ieturēt brokastis. Tumšs bārs ar nevainojamu izkārnījumu tika novietots skaistas darbnīcas stila priekšpusē, kas tagad ļauj gaismu katrā istabas filtra pusē. Runājot par apdari, stiept griesti, kuros ievietoti diskrēti gaismas plankumi, ļauj paslēpt ūdens un gāzes caurules: visai virtuvei ir skaista harmonija un pielāgots apgaismojums!

Skaists numurs, ko izgaismo oranžs pieskāriens

Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku: dzīvokļa

pirms : Jebkurā stilā esošā telpa bija izklāta ar vecu tapeti, kas aptumšoja telpu. pēc : Vienkāršība ir telpā, kur tika izveidotas trīs nišas kā galvas. Atgādinot ieejas pakāpeniskos plauktus, viņi var uzņemt visas ģimenes dārgumus un atmiņas par mūsdienu gleznas garu. Daži apelsīnu pieskārieni pamodina visu istabu. Rietumu aģentūras mājas ouest-home.com/lv/ Mūsu ērtie videomateriāli

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: Dekomponējiet dzīvokli, lai padarītu to gaišāku
⇡ Augšā