Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam

Kā pārvērst tumša bērna istabu par modernu, rotaļīgu un praktisku telpu? Pateicoties pielāgotajam mezonīnam!

Šajā Rakstā:

Christophe un Cécile iegādājās skaistu dupleksu Asnières-sur-Seine un izmantoja Buro2Déco dizaina studiju, lai atsvaidzinātu visu un optimizētu telpas. Mazas meitenes vecāki, viņi centās organizēt papildu uzglabāšanu. Arhitekti ierosināja, lai bērnudārzā uzstādītu moduļu mezzanīnu, kas paredzēts mērīšanai. Platība: 12m2. Budžets: 9000 €. Aģentūra: Buro2Déco.

Pirms: pārpildīts bērna istaba

Uzstādīšanas laikā Christophe un Cécile ir mazliet meitene, Diane, 30 mēneši, bet viņi cer drīz uzņemt otru bērnu. Sākotnēji centieni bija vērsti uz kopējām dzīves telpām (ieeja, virtuve, dzīvojamā istaba). Ir pieejamas arī biroja telpas un bērnu stūrītis, kā arī guļamistaba un Diane guļamistaba. Nākamā bērna istaba tika veikta otrreiz. Numurs ir augsts, bet neliels. Tajā bija uzglabāšanas telpa, bet tas bija slikti sakārtots. Tajā bija arī koka bēniņu gulta, kas palīdzēja tumšāku telpu. Buro2Déco komanda ierosināja saglabāt mezanīna ideju, lai izmantotu augstos griestus un radītu telpu, kas ir elastīga un jautra nākamajam bērnam.

Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam: bija

PIRMS: mazstāvu gultasvietu un telpu izkārtojumu, kas neveicina satiksmi.

Pēc: ekskluzīvs mezonīns ar spilgtas krāsas

Starp instruktāžu, mērījumu veikšanu, dizainu un mezonīna izgatavošanu darbnīcā pagāja piecas nedēļas. Tad moduļa uzstādīšanai bija nepieciešamas trīs dienas. Darbs, neskatoties uz izaicinājumiem, bija ļoti labs: - Izmantot uzliktās tehniskās apvalku, kas saspiež vienu no sienām. - Saglabājiet vienīgo dabīgās gaismas ieeju. - Izmantot augstumu, samazinot nospiedumu. - Padariet telpu vairāk apdzīvojamu, atbrīvojot noderīgus kvadrātmetrus. Viesi vēlējās baudīt jautru un mūsdienīgu atmosfēru, un arhitekti tika iedvesmoti Mondrian un bērna spēle, jo bagātīgs rezultāts ir skābas rozā, zilā un kaļķa zaļā krāsā. Dizaina aģentūra izmantoja krāsas Tollens krāsas un Madreperla plexiglass (100% pārstrādāta un pārstrādājama, ideāli piemērota bērnudārzam).

Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam: mezonīna

Speciāls mezonīns ar spilgtām krāsām, kas ir ideāli piemērotas bērnam!

Ievērojams vietas ietaupījums bērnudārzam!

Galvenā priekšrocība, kas izriet no šajā jautrajā bērnu istabā paveiktajiem darbiem, ir skaidri definētas dzīves telpas un spēles, it īpaši... uzglabāšana! - augšstāvā mezonīna telpā ar atskaņošanas / lasīšanas zonu, kurā mazliet Valentīna (kas radusies kopš darbiem) var izmantot vēlāk. - Pirmajā stāvā ir skapji, garderobes plaukti skaistai bibliotēkai un glabāšana zem gultas (bīdāmās atvilktnes). - Uz sienas ar mazām piekaramām kārbām krāsoti un dažādi izmēri. - Ir pat tādi pasākumi, kas atver un slēpj praktisku glabāšanu... Ne centimetrs zaudēts: viss ir izmantots un skaists!

Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam: bija

Skapji, krāsainas piekārtiem nišas, grāmatu plaukti, atvērti soļi... šī istaba vairo uzglabāšanas iespējas!

Dabiskā gaisma, kas izkliedējas labāk

Ar jauno telpu izkārtojumu, dabiskā gaisma labāk iekļūst telpā, un, galvenais, tas vairs nav šķērslis. Viņa iet cauri claustras sakārtoti kāpņu pusē un mezonīna fasādē un caur Plexiglas, kas uzstādīts konstrukcijas apakšējā daļā, lai ievērotu drošības standartus. Gaisma arī atspoguļojas spogulī, kas vērsta pret logu. Pēdējais ir trīskāršs lietojums: tas atspoguļo attēlu, gaismu un slēpj tehnisko apvalku, kurā tas ir uzstādīts. Kopumā projekts ir labi pārdomāts un rezultāts bluffing! Ķirsis uz dekora: mezonīns sekos Valentīna izaugsmei līdz viņa pusaudža vecumam... vai uzņems trešo bērnu!

Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam: bija

Lai panāktu gaismu, trīs triki: liels logs, spogulis, kas novietots smalki pretēji, un atveres caurskatāmības dēļ, pateicoties plexiglass!

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: pasūtījuma mezonīna bērnudārzam
⇡ Augšā