Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes

Apdullināšanas makeover

Šajā Rakstā:

Šajā studijā, kas atrodas zem karnīzes, telpas nebija optimizētas vai norobežotas. Īpašnieki izmantoja Marion Lanoë, interjera dizaineru, dekoratoru un krāsu dizaineri no reģiona. Šīs vietnes ierobežojumi acīmredzami bija pazemes trases, bet arī tas, ka dzīvoklis atrodas piektajā stāvā bez lifta! Stikla jumta un pakļauto siju burvība, protams, ir saglabājusies, bet studija ir pilnībā atjaunota mūsdienīgākā stilā. Atklājiet šo divu darba mēnešu dažādos posmus. platība:Studija 30 m² budžets: 17 000 € HT pilnīgai renovācijai

Pilnībā atjaunojiet telpu

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: studijā

pirms: Vieta nebija optimizēta, nebija norobežojuma un ļoti maz vietas. Marionam Lāno bija jāpārdomā virsmas izkārtojums, lai iegūtu dzīvību. Dzīvoklis ir netipisks, jo atrodas zem karnīzes, bija nepieciešams izcelt vietas šarmu.

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: studijā

pēc: Lieli jumta logi nodrošina maksimālu spilgtumu. Lai paplašinātu telpu, arhitekts izvēlējās gaišas krāsas uz sienām.

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: karnīzes

Dzeltenā spiķi enerģizē visu.

Divi lietojumi vienā telpā

pirms: Nebija nekādas robežas starp telpu un darbu, kas ir gulēt, kas nav optimāls, lai būtu produktīvs vai atpūsties.

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: pirms

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: pirms

pēc: Tika uzbūvēta neliela siena, lai vizuāli iezīmētu dzīvojamās istabas guļamistabas zonu, lai racionalizētu funkcijas. Atpūtas pusē viesi var izklaidēties ar jaunām mēbelēm, Habitat dīvānu un kafijas galdiem.

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: atrodas

Numurs ir mazs, bet jauks, tas ir laipns un pampering. Biroju platība tika pārvietota un uzstādīta tieši pie studijas ieejas ar skaistu Eames iedvesmotu krēslu.

Neliela, bet elastīga virtuve

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: pirms

pirms: Tās atrašanās vieta bēniņos neļāva īpašniekiem pareizi uzstādīt dažādas ierīces. Tāpēc virtuve bija diezgan sarežģīta lietošanai, īpaši tāpēc, ka pusdienām vai vakariņām nebija īpašas telpas.

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: atrodas

pēc:Virtuve ir pilnībā atjaunota. Tas ir daudz funkcionālāks, ar lielu uzglabāšanas vietu, vienlaikus pielāgojot maltītes. Mazais gals: tabulā iebūvēta indukcijas plīts, lai vēl vairāk optimizētu telpu.

Vannas istaba pārtaisīta

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: atrodas

pirms: Vannas istaba bija pilnīgi balta, kas nebija ļoti moderna. Tam vajadzēja atjaunot, lai mainītu stilu un izbaudītu īstu jauniešu izskatu!

Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes: pirms

pēc:Vannas istaba ir pilnībā pārtaisīta ar jaunu dušu un tualetes piederumu antracīta pelēkā krāsā. Balts mozaīka tika novietota uz sienām, un uz grīdas novietotas pelēkas flīzes. Marion Lanoë - // lanoemarion.com/

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: optimizējiet telpu studijā zem karnīzes
⇡ Augšā