Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana

Dzīvokļa telpu pārdalīšana, lai iegūtu spilgtumu, tas bija mērķis pirms / pēc: veiksmīga likme un sākotnējais rezultāts!

Šajā Rakstā:

Šī 70. gadu dzīvokļa īpašnieks, kas atrodas divdesmitajā Parīzes rajonā, Place de la Reunion, uzticēja interjera dizaineri Jean-Pierre Fuda ar sava dzīvokļa renovāciju. Mērķis: gandrīz pilnīga telpu pārdale, lai izbaudītu gaismu dienas laikā un pagalma mieru naktī. Ar mīlestību uz grāmatām īpašnieks arhitekta kartei piešķīra pārsteigumu. Priekšējā platība: virtuve 5,6m², guļamistaba 12,6m², dzīvojamā istaba 18,6m². Platība pēc: 10,2m² guļamistaba (ar ģērbtuvi), dzīvojamā istaba / virtuve 25,8 m². Budžets: 70000 € visi nodokļi. Aģentūra: Jean-Pierre Fuda.

Pirms tam slikti sadalīts un tumšs dzīvoklis

Šis dzīvoklis, kas ir diezgan jauns, tomēr bija nepieciešams atjaunot atjaunošanu. Pirmais lielais projekts bija pārdod monētas un katras funkcijas. Virtuve, no kuras paveras skats uz pagalmu, tika pārvietots uz ielas pusi un otrādi. Goodbye tik maza virtuve, daļēji atvērta un ļoti tumša, un mazā istaba peldēja gaismā, bet pārāk skaļš gulēt labi. Labdien, skaista vieta, kur dzīvot virtuvi un dzīvojamo istabu, un istaba, klusa, ar savu jauno mērci!

Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana: dzīvokļa

PIRMS: spilgtais, bet skaļš numurs radīs brīnišķīgu dzīvojamo istabu!

Atvērta virtuve, kas nodrošina bēniņu garu

Lai atvieglotu jauno izkārtojumu, tika nolemts dzīvoklim piešķirt bēniņu garu. Pirmais solis:atvērt virtuvi uz dzīvojamās telpas, atmetot lielāko daļu starpsienu. Tā vietā, ka nodalījuma vietā, kas atdalīja vecās istabas dzīvojamo istabu, tagad tronē diezgan dīvāns. Mēbeļu pusē mēs akcentējam rūpniecības apdare pateicoties lielajam lamināta tērauda galdam, lieliskam melnā metāla balstam un Philippe Starck pārredzamajiem Ghost krēsliem. Pēc tam daudz izejmateriālu, piemēram, skaists Mineral Floor pulētais betona grīdas segums (atrodams visur, pat vannas istabā) un pielāgotā baltā Corian® darba virsma, papildina šo harmonisko attēlu.

Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana: pirms

PĒC: šīs virtuves industriālais akcents, kas atvērts dzīvojamā istabā, ar skaistu tērauda galdu un metāla atsperi, no kuras paveras skats uz to.

Apgrūtinājums grāmatām šajā dzīvoklī

Tā kā īpašniekam bija ļoti liels grāmatu skaits, bija nepieciešams iedomāties vietu un vietu, kurā tos uzglabāt un uzlabot. Arhitekts devās tālāk, piedāvājot izrotāt virtuvi skaistu daudzkrāsainu kredencu, kas ir atvērta grāmata. Krāsotās cementa flīzes uz telpas un telpas grīdas novieto virtuvi starp divām lappusēm, efektu, ko akcentē slīpums, kas atdala kompozīciju. Ikea virtuve ir pielāgota tālejošajam projektam. No otras puses, atkārtojot atvērto grāmatu, ļoti diskrētu ozolkoka plauktu kompozīcija tika veidota pēc sienas, lai saņemtu īpašnieka daudzas grāmatas.

Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana: bija

PĒC: grāmatas tēma bija īsts pavediens šim personalizētajam dekoram!

Kluss numurs ar ģērbtuvi!

Sākotnējā telpā bija divi lieli skapji, taču to izmantošana nebija ļoti praktiska. Un, lai gan patīkami, pateicoties gaismai, kas peldēja visu dienu, tā nepiedāvāja mieru, ko meklēja šāda veida istabā. Braucot pa pagalmu, viņa guva labumu no vakara, kas bija vajadzīgs vakarā, un, pirmkārt, tas ļāva, sadalot starpsienu uz koridoru, integrēties skaists mērci praktiski un labi sakārtoti. Rezultāts pirms / pēc bluffēšanas: atjaunots dzīvoklis ar krāsainu un atvērtu virtuvi, kas paplašina telpu ar perspektīvu spēli. Dzīvojamā telpa ir patīkamāka dzīvot.

Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana: pirms

PĒC: iet pa pagalma pusi, telpa ir ieguvusi mieru un uzglabāšanu.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: grāmatu mīļotāja dzīvokļa pārveidošana
⇡ Augšā