Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi

Apiet strukturālos ierobežojumus

Šajā Rakstā:

Šis dzīvoklis Toulouse pilsētā tika atjaunots 2010. gadā, bet ieeja un koridors palika tādi paši kā tāpēc, ka viņiem bija diezgan sarežģīta konfigurācija, kas neļāva pievienot uzglabāšanas vietu. Tādēļ īpašnieki ir vērsušies pie Emīlijas Perrucheta, Apartes Conseil aģentūras dekoratora un vadītāja. Rezultāts? Viesmīlīga un funkcionāla gaiteņa. platība: Ieeja 8m² - koridors 23m² budžets: Ieejas un priekšnama renovācijai un renovācijai iekļauti 10 000 eiro nodokļi

No skaņas paklāja līdz parketa grīdai

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: pirms

pirms: Dzīvoklis ir vecs, parkets daudz sāka. Koridors, kas apkalpo trīs guļamistabas, bija nepieciešams atrast risinājumu.

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: bija

pēc: Īpašnieki vēlējās uzstādīt skaņu necaurlaidīgu paklāju, kas nodrošina trokšņus labākai izolācijai. Auksts tonis ir kontrasts ar sarkano sienu, kas ir saglabājies no ieejas līdz koridora beigām.

Izveidojiet trompe-l'oeil ģērbtuvi

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: diezgan

pirms: Īpašniekiem bija obligāts pieprasījums: daudz sakārtot. Patiešām, viņi vēlējās uzņemt vairāk, bet arī ergonomiskāku galveno ieeju, lai izvairītos no apģērbu (vecāku un bērnu) piekāršanas uz rāmja. Augstie griesti un veidnes nesekoja uzdevumu aģentūrā Aparté Conseil.

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: bija

pēc: Lai piepildītu šo lielo ieeju, ļaujot acu griešanai uz perspektīvas, Emilie Perruchet izveidoja īpaši pielāgotu trompe-l'oeil ģērbtuvi, kas iet cauri ieejas sienai.

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: 2010

Iekšpusē ir apavi, lielas atvilktņu un bērnu nodalījumu atvilktnes, kā arī divi skapji kabeļu un / vai pakarināmo mēteļu piekāršanai. Lai maksimāli palielinātu telpu, mērci iet gandrīz uz griestiem (nav pārbaudīts, jo elektrība ir uzstādīta griestos), kur var uzglabāt ziemas stuff, segas, dvieļus čemodāni un citi piederumi, ko reti lieto katru dienu.

Koridors, funkcionālāks krustojums

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: diezgan

pirms: Esošajam koridoram nebija personības. 17 metrus garš un šaurs, tas bija diezgan auksts. No otras puses, sarkanais sienas panelis, durvju krāsas, grīdlīstes un rāmji bija jāsaglabā tā, lai netraucētu mājokļa stilu.

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: bija

pēc: Grūtības dekoratoram? Padarīt koridoru siltāku un mazāk tievu pie acs, saglabājot dzīvokļa pārpilnību. Tāpēc Emilie Perruchet bija ideja uz sienas uzlikt vertikālās svītras, lai izjauktu augstumu un perspektīvu.

Apgaismojiet istabu

pirms: Ieejas lampa nepietiekami apgaismoja telpu un aizņēma telpu, savukārt koridora griestos iedegušās gaismas bija diezgan aukstas.

Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi: diezgan

pēc: Jaunie gaismekļi ir harmoniskāki un ļauj iejusties koridorā, nodrošinot ieejas nepārtrauktību. Šīs piekares, parakstītas Carravaggio Light Years, ietaupa vietu un netraucē priekšnams (kas ir tikai 1,35 m plats) ar mēbelēm. Vairāk par Emilie Perruchet sasniegumiem Aparté Conseils.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: veiciet nelielu funkcionālo ievadi
⇡ Augšā