Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā

Darbu misija: pārvērst nelielu husmaniešu dzīvokli par mūsdienīgu un daudzpusīgu piedzīvojumu.

Šajā Rakstā:

Tā ir jauna Francijas un Šveices ģimene ar bērnu, kurš ir ierīkojis savu skatu uz šo skaisto Parīzes 3 istabu 52m2. Ne viena, ne otra, ģimene lūdza interjera dizaineri Camille Hermand organizēt šīs sasmalcināšanas dzīvojamo istabu. Arhitekts: Camille Hermand (camillearchitectures.com). Virsma: dzīvojamā istaba 25m2 (ieskaitot 6m2 virtuvi). Kopējais dzīvoklis 52m2. Budžets: nav paziņots. Fotogrāfijas: Jennifer Sath. Šī skaistā projekta mērķis bija saglabāt šī mazā Hašmana dzīvokļa tradicionālo šarmu, radot gan modernu, gan funkcionālu telpu. Jaunie īpašnieki vēlējās attīstīt dzīvojamo telpu, norobežojot virtuves, dzīvojamās istabas un ēdamistabas telpas, lai saņemtu, strādātu, pusdienotu, gatavotu labākos apstākļos! Blakus atmosfērā pārim ir tikai viens vārds mutei: retro apdare!

Izvietojiet dzīvojamo istabu triptikā

Ļoti klasisks, šis dzīvoklis sākotnēji bija saņēmis visus Haussmann kodus: skaistu parketa grīdu, flīzes virtuvē, līstes uz griestiem, marmora kamīnu, vecus logus un baltas sienas. Šarms, tas ir nenoliedzams. 6m2 virtuvē bija neitrālas mēbeles modernizācijai. Pavisam 25m2 gaišā dzīvojamā istaba bija jāoptimizē, lai radītu 3 atšķirīgas telpas: retro virtuvi, dzīvojamo istabu ar skandināvu apdari un ēdamistabu intīmā garā. Mērķis? Noformēt dzīvojamo istabu, norobežojot šīs dažādās telpas, vienlaikus saglabājot visa harmoniju.

Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā: triptikā

PIRMS: Haussmann dzīvokļu tipiskajai dzīvojamai telpai un rudimentārajai virtuvei ir liels potenciāls, kas paliek tikai izmantošanai!

Skandināvu apdare viesistabai

Side lounge, Camille Hermand izvēlējās izsmalcinātu apdari Haussmann dzīvokļa garā. Gaiši pelēks dīvāns tika novietots pret nojumes, kas atspoguļo sienu krāsu un svaigi pārkrāsotus līstes šajā mīkstajā un siltajā ēnā. Kafijas galdiņu novietošana nosaka dzīvojamās istabas ar skandināvu dekoru toni. Stils, ko papildina ģeometriskais vara efekta lampa un spilvens retro zona, kas veido saikni ar ēdamistabu. Visa gaismas toņi ļauj saglabāt skaistu skaistuma iespaidu un optimizēt gaismas apriti starp virtuvi un ēdamistabu.

Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā: dzīvojamā

PĒC: atpūtas zona ar skandināvu apdari un maz uzspiežama, bet pietiekami mazas ģimenes dzīvesveidam.

Retro apdare ēdamistabā

Ēdamistabas pusē telpa ir veidota tā, lai to pielāgotu ģimenes dzīvei un funkcionālai ikdienas dzīvē. Šī telpa atrodas lielā augšā, vispirms to nosaka ģimenes galds, kurā var nokārtot 5 līdz 6 cilvēkus. Papildus tam ir ekskluzīvs zils sienas grāmatu skapis, kas blakus esošajai sienai ir paplašināts ar soli un zem griestiem. Šī krāsu izvēle atšķiras no pārējās dzīvokļa gaiši pelēkajām sienām un palīdz norobežot telpu. Tas bez skaitīšanas tapetes ar ģeometriskiem modeļiem, kas akcentē kokvilnas efektu, vienlaikus pieskaroties retro apdarei. Ņemiet vērā arī divus mūsdienīgus suspensijas, kas izvietotas virs galda, kas var apgaismot tikai šo telpu, kad dzīvojamā istaba nav aizņemta.

Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā: triptikā

PĒC: alveja pārvēršas mājīgā stūrī, kas ir ideāls pusdienot kā lasīt vai strādāt! Gudrs celiņš starp dzīvojamām un ēdamistabas zonām.

Mūsdienīga, daļēji atvērta virtuve

Pēdējā pieskāriena šīs dzīvojamās istabas izkārtojumam, un ne mazāk: virtuve. Nojume tika saglabāta, lai saglabātu ansambļa apjomu un gaismu, bet to nomainīja melnā metāla versija. Smalks veids, kā vēl vairāk definēt telpu, vienlaikus nodrošinot dzīvoklim modernāku izskatu un bēniņu garu. Runājot par grīdu, tometes ir devušas ceļu uz ģeometriskām cementa flīzēm, lai iegūtu vairāk retro un modernu grafisko efektu. Krāsu pusē virtuves mēbeles tika krāsotas pelēkā krāsā, lai atbalsotu dzīvojamā istabā, un darba virsma baltā krāsā, lai vizuāli izstieptu telpu. Final Touches: Dzeltenais un mūsdienu aprīkojums un Smeg ledusskapis ir uzstādīti akcentu retro dekorācijā.

Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā: retro

PĒC: Virtuve ir pārņēmusi retro izskatu, pateicoties rakstainām cementa flīzēm, dzeltenām suspensijām un Smeg ledusskapim.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: retro dzīvojamā istaba triptikā
⇡ Augšā