Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019)

Pirms: virtuve ar 9 m2, kas radusies no 30 gadiem, nav praktiska. Pēc: mūsdienu un retro virtuve, funkcionāla un dizaina. Īsts ceļojums laikā!

Šajā Rakstā:

Essonnē 100 kvadrātmetru lielās mājas laimīgie īpašnieki no 20. gadsimta sākuma vēlas atjaunot virtuvi, kas ir vintage! Arhitekta uzdevums ir modernizēt šo telpu: vairāk gaismas, vairāk uzglabāšanas, vairāk vietas gatavošanai, kā arī un īpaši 21. gadsimta dekoru! Vai esat gatavi turp un atpakaļ 1930. gados? Atrodas Essonne 30 minūšu attālumā no Parīzes, šī 100 m2 lielā māja ar 30 gadu vecumu ir aprīkota ar 9 m2 lielu klavieru virtuvi, atvērta dārzā ar lielu logu un piekļuves durvīm uz ārpusi. Grīda ir pārklāta ar laika mozaīku, kas tagad ir ļoti populāra ar savu vintage burvību. Bet viss pārējais - no sienas mozaīkas līdz keramikas dubultā bļodai - ir ļoti datēts, un tas ir pilnībā jāpārskata, lai tas atbilstu dienas gaumei. Arhitekts ierosina uzbūvēt tiltu starp šo trīsdesmito gadu virtuvi un pašreizējiem estētiskajiem kodiem. Mērķis? Ļoti mūsdienīga virtuve ar vintage burvību, gaišāka un praktiskāka, nepārsniedzot 10 000 € budžetu: "Go Doc! Atpakaļ uz nākotni! ".

30-to gadu virtuve

Oriģinālā virtuve ir vintage mēbeles, augsne, aprīkojums, kas ir pagājušā gadsimta 30. gados. Plašs ar 9 m2 lielu virtuvi, un arī virtuve gūst labumu no spilgtuma, kas nāk no loga un Franču logs ar skatu uz dārzu. Tomēr necaurspīdīgie stiklotie rāmji filtrē gaismu un virtuve paliek diezgan tumša. No otras istabas durvis paveras skats uz koridoru. Mēbeles tiek samazinātas līdz nepieciešamajām vajadzībām, un virtuvē nav daudz vietas. Dekoratīvajā pusē mozaīkas uz grīdas - atkal modē šajās dienās - zvēr pie sienas flīzēm: divi dažādi modeļi, kas pārslogo telpu, bet tukša.

Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019): pirms

PIRMS: 9 m2 virtuve piedāvā atjaunošanas iespējas, ja tiek pārskatīta telpas struktūra un izplatīšana, un arhitekts plāno atvērt nodalījumu ēdamzāles sadales koridorā, kā arī nosodījumu no franču loga uz dārzu, lai nodrošinātu labāku apriti un palielinātu izmantojamo virsmu.

Optimizējiet uzglabāšanas vietu

Viens no pirmajiem arhitekta lēmumiem bija franču loga noņemšana, no kura paveras skats uz dārzu, lai ietaupītu vietu darba virsmai un uzglabāšanai. Turpmāk aizmugurējā sienā ir trīs pakaramie skapji, no kuriem viens ir novietots, lai optimizētu uzglabāšanas vietu. Ir uzstādīti arī nelieli skapji, kas arī paplašina darba plānu. Tagad ir pieejama kafijas automāts, tosteris un citi augļu un dārzeņu kausi. Turklāt skapji tika uzstādīti gar virtuves sānu sienām, kā arī jaunas iekārtas, piemēram, liela ledusskapis, plīts un tvaika nosūcējs, trauku mazgājamā mašīna.

Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019): 1930-2019

PĒC: virtuve tagad ir pilnībā aprīkota un optimizēta telpa var uzņemt daudzus skapjus.

Rūpnieciskā virtuve

Lai modernizētu virtuvi, logs dārzā ir pārveidots par darbnīcu logu, šāda veida atvēršanu, kas bieži ir sastopama rūpnieciskajos bēniņos. No šī brīža atklāšana nerada vairāk dārza, bet gan dzīvojamās telpas, kas tika radīta vienlaicīgi. Virtuve tagad gūst labumu no dzīvojamās istabas spilgtuma, bet arī no jaunā griestu gaismas apgaismojuma. Lai stiprinātu šo industriālo virtuves stilu, mēbeles ir izvēlētas antracīta pelēkā un matētajā alumīnijā. Darba plāna gaišā koksne rada neapstrādātu efektu, kas lieliski apvienojas ar visu un mīkstina. Visbeidzot, rūpnieciskā mansarda garā, viena no virtuves sienām tika sagriezta, lai atvērtu telpu ēdamistabā un atvieglotu saziņu starp abām telpām.

Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019): 1930-2019

PĒC: rūpniecības virtuve ir atvērta jaunajā atpūtas telpā un ēdamistabā. Turpmāk gaisma cirkulē visās telpās!

Vīna dārzs

Lai saglabātu oriģinālās virtuves atmiņu, arhitekts saglabāja laika mozaīku. Skaista ideja, kas raksturo šo virtuves virtuvi. No otras puses, sienas flīzes vairs nepastāv. Tagad kreisā siena ir balta un atspoguļo telpas spilgtumu. No otras puses, sienas labajā pusē un aizmugurējā sienā tika krāsotas cietā karaliskā zilā krāsā. Salda un oriģināla krāsa virtuvē, bet pirmām kārtām, jauka nodaļa vintage virtuves mozaīkai!

Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019): pirms

PĒC: starp mūsdienu un retro izskatu šī rūpnieciskā un vintage virtuve ir maza gemma, kas ir pilna ar šarmu un personību.

Uzziniet vairāk: Arhitekts: Patty Martinvalet Arhitekts D.E.H.M.O.N.P PMV Sabiedrības arhitektūras darbnīca pmv.archi Fotogrāfs: Joanna Zielinska Darbi: Fokusa biotopi

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: virtuve, kas iet cauri gadsimtiem (1930-2019)
⇡ Augšā