Pirms / pēc: iekšējais nojume, kas atdala bez nodalīšanas!

Funkcionāls un estētisks iekšējais nojume

Šajā Rakstā:

Nojumes aug! Agrāk tas bija paredzēts mākslinieku studijām. Ideāli piemērots, lai palielinātu telpas sajūtu, veidotu komunikācijas formu starp divām mājokļa telpām vai lai iekļūtu dabiskajā gaismā, stikla jumts mūs nomierina ar netipisko šarmu. Par telpu un vannas istabu padarot funkcionālāku, interjera dizainers Estelle Griffe iedomājās stikla starpsienu, kas sastāv no dažādiem paneļiem starp divām telpām, lai dotu abām telpām gaismu un apjomu. Atveram šīs lielās renovācijas durvis. budžets : 20 000 eiro platība : 17 m²

Apvienojiet abas telpas, izveidojot nojumes

Pirms / pēc: iekšējais nojume, kas atdala bez nodalīšanas!: iekšējais

pirms: Projekta sākumā divas neatkarīgas telpas: 13 m² liela guļamistaba ar pilnu šarmu un potenciālu un vannas istaba ar tumšu un novecojušu, tikai 3 m². Lai apmierinātu īpašās īpašnieku specifikācijas, kas vēlējās izveidot atsevišķu tualeti un maksimāli palielināt telpu un gaismu šajās divās telpās, Estelle Griffe izvēlējās interjera nojumes. Mērķis? Apvienojiet šos divus gabalus, lai piešķirtu telpai jaunu dāsnumu, aizvietojot nodalījumu ar arhitektūras elementu, kas radīs stilu un perspektīvu šai guļamistabai ar raksturu.

Optimizējiet telpas un spilgtumu

Pirms / pēc: iekšējais nojume, kas atdala bez nodalīšanas!: telpas

pēc: Lai sasniegtu šodien zināmo rezultātu, arhitekts bija pārdomājis visu divu telpu izkārtojumu. Lai vēdinātu telpu un tādējādi racionalizētu cirkulāciju, Estelle Griffe izvēlējās pārvietot glabātavas uz telpas interjeru un uzstādīt 2 m² ģērbtuvi vecajā gultas nišā. Šī estētiskā izvēle ļāva priekšnams izveidot dziļu skapi, kurā tagad atrodas mēteļi un neliela veļas istaba. Lai nodrošinātu lielāku komfortu, siena starp guļamistabu un vannas istabu ir pārvietota par aptuveni desmit centimetriem. Tas ir pārveidots par diezgan stikla jumtu ar perlamutra atspulgiem. Tas rada īstu dekoratīvu pieskārienu telpai un palielina vannas istabu, kas ir šaurāka par nobīdīto sienu nodalījumu. Tā rezultātā gan guļamistabā, gan vannas istabā šodien ir daudz dabiskās gaismas. Lai apmierinātu pieprasījumu pēc klientiem, kuri vēlējās neatkarīgu tualeti, arhitekts ir izveidojis arī durvju pakaramo durvju tiešu nokļūšanu tualetē. Līdzīgi neliels jumta logs starp tualeti un vannas istabu tika caurdurts, lai tualetē iegūtu dabisko gaismu. Modernizēts ar gaišām krāsām un skaidru un izsmalcinātu izkārtojumu, vannas istaba šodien ir intīma telpa, kas veicina relaksāciju.

Pirms / pēc: iekšējais nojume, kas atdala bez nodalīšanas!: pirms

Estelle Griffe, interjera dizainers

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: iekšējais nojume, kas atdala bez nodalīšanas!
⇡ Augšā