Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas

Robežas rada tīru un elegantu savienojumu starp minerāliem un augiem

Šajā Rakstā:

Stāvu remodelēšana ārpus mājas ne vienmēr ir vienkārša: ir nepieciešams iepriekš izpētīt reljefa veidu, teritorijas mitruma līmeni vai materiālu veidu, kas ir daudz vairāk ātri saskaras ar laika apstākļiem. Jāņem vērā arī estētika, un tai ir jābūt saskaņotai ar mājas stilu, veidojot saskaņotu veselumu. Neskatoties uz šiem ierobežojumiem, šīs mājas īpašnieki, kas atrodas Bretaņas pilsētā Liffre, ir izaicinājuši izveidot elegantu un modernu āra aleja. Pēdējais vēlējās dot jauneklīgu izskatu savām mājām, radot mūsdienīgu uzņemšanas zonu, apvienojot augu un minerālu. Veikt veiksmīgu! virsma : 556m2 budžets : 4000€

Robežu implantācija

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: minerālu

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: elegantu

pirms : Ārējā telpa, kas ved uz Liffre māju, nekad nav bijusi īsti dekorēta, izņemot masveida minerālmēģinājumu piebraucamā ceļa vidū. Neskaidri no ceļa, kas pārklāts ar rupjiem antracīta oļiem, nebija īstas robežas starp zālienu un grīdas segumu. Darbs sākās ar akmeņu un veģetācijas atdalīšanu, izmantojot Techniseal alumīnija malu. Šo vietni vadīja paši mājas iedzīvotāji tikai divas dienas: kopumā tika pilnībā pārveidotas 556 m2. pēc : Papildus vizuālās robežas nodrošināšanai apmales aizsargā masīvus no netīšas iejaukšanās grants.

Telpu norobežošana

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: elegantu

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: stilu

pirms : Grīdas segums ir skumjš un banāls, un centrālā sala netiek vērtēta. Pirmais solis: izolējiet pēdējo no visām šķembām, tāpat kā zālienu, kas pieguļ ieejai. Liels melns tarps ir iepriekš sagriezts un novietots ap salu tā, lai grants laika gaitā netiktu nogremdēta zemē. pēc : Tiek uzstādītas jaunas alumīnija robežas, lai izveidotu pusmēness taisnstūri: tie veido tīru un elegantu savienojumu starp minerāliem un augiem. Aleja sāk veidoties! Iedvesmojoties no Āzijas dārzu Zen gara, īpašnieki ir izvēlējušies spēlēt ar formām un krāsām. Centrālajai salai ir japāņu sajūta, ar dažādu izmēru un krāsu minerāliem, kas ir ļoti stabili aiz katra robežas.

Mūsdienīga un viesmīlīga ieeja

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: pirms

Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas: ārpus

pirms : Vecais aleja ātri pilēja ar ūdeni, pagriežot mājas ārpusi purvā. pēc : Jaunā ārējā realizācija sastāv no centrālās salas, kurā tiek uzņemti balti oļi, palmu koki un daži krūmi, kā arī zāliena ieskauts slānekļa plāksnes ceļš. Šis līkumainais ceļš ved apmeklētājus uz mājas priekšējām durvīm, saglabājot to apavus no mitruma un dubļiem. Lai nodrošinātu harmonisku apdari, norobežojot līnijas un līknes, diskrētas malas atdala dažāda veida akmeņus. Dažādas krāsas un izmēri, pēdējie veido japāņu stila iedvesmas kopumu Āzijas Zen dārzu stilā: līknes ir rafinētas, rezultāts ir moderns un mūsdienīgs. //techniseal.com/

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: dodiet elegantu un minerālu stilu ārpus tradicionālās Bretonas mājas
⇡ Augšā