Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi

Neliels paradīze bērnam

Šajā Rakstā:

Lielās ģimenes galā un šīs rekonstruētās ēkas īpašnieki sestajā apkārtnē sapņoja par lielisku virtuvi, pārejas vietu un dzīvi, kurā ikviens varēja ieturēt maltīti, strādāt, lasīt laikrakstu un darīt savu mājasdarbu. Viņi aicināja Sylvain Perillat, kurš, atbildot uz viņu lūgumu, nolēma paplašināt veco mūsdienu virtuvi un izveidot centrālo salu. Atklājiet attēlus!

Apkopojiet divas istabas, lai izveidotu ērtu virtuvi

Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi: mūsdienu

pirms: Lai būtu cits, reizēm tikai lūpukrāsa vai nedaudz skropstu tuša uz acīm. Tā ir tāda pati maza virtuve, kurā viss ir mainījies, un nekas netika pārcelts! Sākotnēji: neliela, mūsdienīga virtuve, ko projektējis Espace Contemporain - vietējā virtuve - un blakus esošā bērnu istaba. Ne pārāk praktiski, lai bērns būtu! Tāpēc īpašnieki aicināja Sylvain Perrilat no SP Architecte aģentūras pilnībā pārdomāt šīs divas telpas. Mērķis: noņemt nodalījumu un atgūt vecās telpas virsmu, saglabājot sienu un lielu daļu no oriģinālajiem virtuves elementiem.

Centrālā sala kā kopīgs pavediens

Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi: virtuvi

pēc: Lai radītu šo savdabīgās dzīves telpu, ko īpašnieki ir iekāruši, arhitekts izmantoja centrālo salu, lai ģimene varētu viegli apriti un tādējādi tiešām dzīvot telpā. Tā tika izgatavota ar lamināta apdari un krāsota baltā krāsā. Salu daļēji veido senas virtuves augstie elementi, kas ir atgūti un atkārtoti izmantoti. Lai pārvarētu atšķirības starp divām oriģinālajām telpām, grīda ir iepriekš pārtaisīta. Pēdējais bija tērpies ar vienotu parketa grīdu, lai atbildētu uz akustikas problēmu.

Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi: virtuvi

Virtuve patīkami dzīvot un spilgti

Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi: pirms

pēc: Viens no projekta ierobežojumiem bija dabiskās gaismas apstrāde. Tādējādi, lai izveidotu šo funkcionālo virtuvi, kas ir patīkama dzīvot un peldēt gaismā, kas vēlējās pārim, arhitekts izvēlējās stikla starpsienu. Tas ļauj ienest maksimālo gaismu virtuvē blakus esošajā zālē. Un, lai ļautu viņam ideāli ieņemt telpas, Sylvain Perrilat izvēlējās nojume, kas izgatavota no balta krāsota koka. Visbeidzot, lai standartizētu visu, tika izveidots viltus griesti, kas dekorēti ar plankumiem un dekoratīvu piekari, lai iegūtu divus apgaismojuma līmeņus.

Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi: mūsdienu

Sylvain Perrilat, SP arhitekts

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: palieliniet mūsdienu virtuvi
⇡ Augšā