Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru

Pirms un pēc: interjera mākslinieks Virginie Durieux gudri pārveido ieeju, radot uzglabāšanu visai ģimenei, neuzspiežot sienas!

Šajā Rakstā:

Katrā interjerā slēpjas stūris, kas ir pelnījis atklāt un sublimēt. Šeit Nogent-sur-Marne īpašnieki ir pasūtījuši interjera mākslinieku Virginie Durieux un viņas aģentūru Mon oeil dans la déco, lai pārdomātu ierakstu. Mērķis: reorganizēt garu koridoru, integrējot uzglabāšanas vietu visai ģimenei. Mierīgums un funkcionalitāte ir šī ļoti veiksmīgā projekta atslēgvārdi! Platība: apmēram 5m². Budžets: mazāk nekā 4000 € kopējam projektam. Aģentūra: Mana acs dekorā.

Izveidojiet koridoru, lai izveidotu uzglabāšanu

Šai renovācijai bija jautājums par ieejas pārdomāšanu, radot uzglabāšanas telpas visai ģimenei, kas pēc tam bija nežēlīga. Koridors ir gaiteņa, kas apkalpo dzīvojamo istabu, virtuvi un guļamistabas. Pāris jau bija sācis darbu, aizverot piekļuvi virtuvei un pārveidojot to par virtuvi, kas atvērta dzīvojamai istabai. Tas ļāva viņiem novietot ģimenes mēbeļu priekšmetu priekšnams. Tomēr laika gaitā pāris saprata, ka tas nav praktiski: viss nedarbojās. Tāpēc īpašnieki vērsās Virginie Durieux, lai palīdzētu viņiem labāk izmantot šo centrālo koridoru, iekļaujot uzglabāšanas telpas un biroju.

Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru: bija

PIRMS: tumšs gaitenis, kas atdalīts no dzīvojamās istabas ar slēgtām durvīm. Kāda ir zaudētā vieta!

Daudzfunkcionālas mēbeles telpu saskaņošanai

Dizainera galvenā ideja bija izveidot mēbeles, kas savieno ieeju, dzīvojamo istabu un virtuvi. Individuāli izstrādāta, tā ieejas pusē ir vairāki dažāda garuma skapīši, kuros tiek piedāvātas grāmatas un nelielas krekli. Lai samazinātu izmaksas, klienti ir rūpējušies par montāžu. Tas aizņēma tikai divas nedēļas. Sānu dzīvojamā istaba, mēbeles pārvēršas bārā ar plauktiem un iet uz virtuvi. Klienti vēlējās saglabāt savu dīvānu un TV stendu. Lai radītu jaunu atmosfēru, tas bija pietiekams ar dažiem jauniem apdares elementiem: - dažas Balibarta ilustrācijas, kas karājās pie sienām, - jauni spilveni un paklāju House Doctor, - diezgan zaļā krāsa Nereids (no 1825. gada zīmes) tika krāsota aizmugurējā siena, ko mēs redzam no ieejas, radot dzīvoklim patiesu dziļuma efektu.

Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru: pirms

PĒC: daudzfunkcionālas mēbeles un ieeja beidzot apdzīvota un noderīga.

Biroja telpas izveide gaitenī

Īpašnieki vēlas integrēt biroja telpu projektā. Darba vieta ir izstrādāta, izmantojot tikai datorizētu skapīti un bīdāmo paplāti tastatūrai. Ļoti gudrs birojs, kas neaizņem vietu! Un, atverot ieeju, tas ir palielinājies spilgtumā, kas padara šo studējošo stūri ļoti patīkamu.

Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru: izveidojiet

Mēbelēs ir galds, kas lieliski atbilst visam.

Praktisks koridors... un estētisks!

Lielais mēbeļu gabals ietver ļoti noderīgu soli, lai veiktu un noņemtu apavus. Tajā ir arī neliela glabāšanas iekārta, kā arī glabāšanas nodalījums. Uz sienas tika izveidots ļoti oriģināls mētelis, kas ir tādā pašā krāsā kā mēbeles, lai nodrošinātu telpas harmoniju. Visbeidzot, lai atgādinātu mēbeļu kastes un atdzīvinātu koridoru, flīžu imitācijas cementa flīzes sedza vecās flīzes, lai ieejai nodrošinātu īstu zīmogu un to saprātīgi norobežotu. Projekts, kas veiksmīgi integrē daudzas uzglabāšanas telpas, stūra biroju, vienlaikus veicinot šķidrumu un gaisotni ieejā!

Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru: pirms

Oriģināls un praktisks apmatojuma statīvs un flīžu cementa flīžu imitācijas, kas nodrošina reālu funkciju šai ieejai.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: izveidojiet daudzfunkcionālu koridoru
⇡ Augšā