Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā

Misija: optimizēt visu telpu pirmajā stāvā, ieviešot etnisko un eleganto apdari visai dzīvojamai istabai.

Šajā Rakstā:

Uz vairākiem gadiem uzstādītas šīs Beaujolais mājas, īpašnieki vēlējās attīstīt atšķirīgi 60 m2 dzīvojamo istabu pirmajā stāvā. Tad viņi aicināja Morgane Decomble, interjera dizaineri, lai palīdzētu viņiem šajā projektā. Platība: 60 m2, ieskaitot virtuvi 15 m2, dzīvojamā istaba 40 m2 un ieeja 4 m2. Budžets: 10 000 € darbu un aksesuāru vērtība. Īpašnieku veiktie darbi. Arhitekts: Morgane Decomble Ar šādu dzīvojamo platību dažreiz ir grūti optimizēt pieejamos kvadrātmetrus. Šīs skaistās mājas īpašniekiem bija iespaids, ka viņiem ir nevajadzīgas telpas, lieki kvadrātmetri, kurus viņi nezināja, kā izmantot. No viņas pirmās vizītes interjera dizainers radīja problēmas ar atrašanās vietu: bija nepieciešams pārvietot dzīvojamo istabu un ēdamistabu dažus metrus, lai optimāli piepildītu telpu. Tikai viens nosacījums šim pāris lielajiem ceļotājiem: elegants etniskais noformējums. Turklāt, kā labs darbinieks, īpašnieki paši ir veikuši darbu, ievērojot iekšējo dizaineru sniegtos plānus un norādes.

Pirms: liels, slikti optimizēts stāvs

Šajā plašajā 60 m2 dzīvojamā istabā ir ieeja, dzīvojamā istaba, ēdamistaba un virtuve. Neskatoties uz to, šis lielais pirmais stāvs nekavējoties rada tukšumu, neizmantojot. Starp dzīvojamo istabu un ieeju nav saiknes, un šķiet, ka ir ļoti svarīgi optimizēt šīs uzturēšanās vietu, pat pārdomāt dzīvojamās istabas un ēdamistabas atrašanās vietu. Ieejai jābūt marķētai, lai nodrošinātu, ka īpašnieki mīļajā elegantajā etniskajā rotājumā nodrošina nepārtrauktību un nepārtrauktību.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: pirmajā

PIRMS: tukšas telpas un maz optimizētas, lai padarītu tukšas uzturēšanās efektu ne pārāk dzīvīgu, ne pārāk pārliecinošu.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: pirmajā

PIRMS: virtuve ar nelielu uzglabāšanas vietu un kur ir grūti pārvietoties.

Ieeja ir iekārtota un atvērta viesistabai

Lai atzīmētu 4 m2 ieeju, interjera dizainers izvēlējās to krāsot melnā krāsā. Drosmīga aizspriedumi, kas padara tās mazo efektu un vizuāli norobežo telpu, neizslīdot to. Tika pievienota balta konsole un liels koka spogulis, lai nodrošinātu ieeju un sāktu eleganta etnisko atmosfēru pārējā uzturēšanās laikā. Tad ir pārveidota atpūtas telpas atrašanās vieta. Mērķis: aizpildīt tukšuma iespaidu, kas bija pie ieejas, uzstādot no paša sākuma apmeklētāju vizuālajā laukā dzīvojamās istabas dīvānus. Šis veids, kā optimizēt telpu, tad atbrīvos vietu, lai pārkārtotu pārējo uzturēšanās laiku.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: noformējums

PĒC: elegants un prātīgs ieraksts melnā un baltā krāsā, kas uzreiz dod dzīvojamā istabā. Melnā un pelēkā krāsā sienas nostiprina telpu, lai padarītu mājīgāku un siltu atmosfēru.

Etniskā eleganta ēdamistaba

Pārvietojot dzīvojamo istabu dažus metrus, interjera dizainers varēja apskatīt ēdamistabas atrašanās vietu, kas tagad ir uzstādīta dzīvojamās istabas stūrī. Ģimenes masīvkoka galds ir saglabāts, bet tagad to papildina balti krēsli ar vieglu dizainu, kas rada pārsteidzošu kontrastu, vēlamā eleganta etniskā rotājuma garā. Blakus logam tika novietota arī neliela palma, lai radītu zaļumu, un, kas zina, pūst jaunus ceļojuma ideju īpašniekus.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: etniskais

PĒC: ēdamistaba ar etnisku šiks un dizaina izskatu, ar šiem dizaineru krēsliem un šo lielo gleznu, kas pārstāv ziloni.

Izveidota jauna relaksācijas zona

Kad dzīvojamā istaba un ēdamistaba pārcēlās, mājīgu telpu varētu novietot pretī kamīnam. Tagad divi krējuma krēsli un rotangpalmas kubs uzaicina slinkumu. Mājokļu īpašnieki var lasīt siltumā, labas ugunsgrēka priekšā, turot acu uz mazajiem ēdieniem, kas uzkarsē virtuvē.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: etniskais

PĒC: relaksējoša un mājīga telpa starp ēdamistabu un virtuvi, lai lasītu ar uguni.

Pārskatīta virtuve

Lai slēgtu šo skaistuma pārkārtošanu, 15 m2 lielā virtuve ir guvusi labumu no izdevumiem. Baltā, neuzkrītošā darba virsma ir pārvietota un pielīmēta pie sienas, lai atbrīvotu vietu jauniem uzglabāšanas moduļiem pretējā nodalījumā. Kafijas automāta novietošanai ir izrakta arī niša virs darba virsmas. Šajā telpā mums bija jātiek galā ar dažām esošajām mēbelēm un komplektēt ar jaunām glabāšanas telpām. Rezultāts: labi pārdomāts un lēts izkārtojums.

Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā: elegants

PĒC: mūsdienīga virtuve, atjaunota un pilna ar uzglabāšanas moduļiem.

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: elegants etniskais noformējums pirmajā stāvā
⇡ Augšā