Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi

Rūpīgi optimizēta telpas optimizācija!

Šajā Rakstā:

Ir grūti iedomāties, ka aiz šiem dāsnajiem un labi pārdomātajiem daudzumiem bija vecmodīgs, slikti organizēts dzīvoklis, kas sastāvēja no nedaudz izolētas virtuves, ļoti šauras vannas istabas, bezjēdzīga koridora un nelielas virtuves. šaurs mērci. Samazinoties skaistai pelēkajai un baltajai variācijai, šis dzīvoklis 65m², arhitekts Akram Ben Abderrazak un kolektīva interjera dizainera dekorētājs Philippe Carrillo, atjauno mūsdienu atmosfēru ar dizaina mēbelēm ar stingrām līnijām. Atrasti attēli! platība: 65m² budžets: 1600 € m²

Pārdomāta un pārdomāta virtuve

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: zonu

pirms: Laikā pagājis un noguris, šī virtuve vairs neatbilst to īpašnieku vēlmēm, kas vēlas noskaidrot dzīvojamo zonu un nodot to saistībā ar virtuvi.

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: dzīvojamo

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: zonu

pēc: Attīstības centrā virtuve tagad ir integrēta dekorā ar jaunu izsmalcinātību, kas ir ļoti patīkama dzīvot. Šķērsošana, virtuve tagad atveras uz dzīvojamo istabu ar divkāršu loka palīdzību. Šī iejaukšanās ļāva atbrīvoties no koridora un piedāvāt ērtu atvēršanu. Numura izkārtojums, kas ir daudz loģiskāks un šķidrāks, papildināts ar dekora vienkāršošanu, kas ir priviliģēts gaiši pelēkā, antracīta un baltā krāsā. Tādējādi vērtīgi, pelēks spīd virtuvē tūkstoš gaismas! Viltus griestu radīšana ir ļāvusi slēpt cauruļvadus un ventilācijas kanālus, kas kļuvuši neredzami. Interesants triks, kas, pateicoties ļoti bojātam griestam, novērš pārklājumu atsākšanu un pēc dažiem mēnešiem skatīt atkārtotas plaisas. Visbeidzot, visas šīs renovācijas izaicinājums bija samazināt tipu, kas raksturīgs telpām gadsimta sākumā. Svītrots, tas ļāva izveidot konsekventu darba plānu un dāsnu dzīves telpu.

Vietu pārkārtošana

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: dzīvojamo

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: dzīvojamo

pirms: Šajā deviņpadsmitā gadsimta beigās dzīvoklī saglabājās veco mājokļu sadalījums. Citu starpā veidotu nejaušu telpu secība ar garu, tumšu koridoru, kas ved uz privātām un tehniskām telpām, un plašu dzīvojamo istabu - ēdamistabu ar periodisku kamīnu, kas apgaismots gaismās.

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: dzīvojamo

Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi: pirms

pēc: Starpsienu pazuda un arkas sagriezās, telpa ir fluidizēta un telpa vēdināta. Šī iejaukšanās šodien ļauj īpašniekiem apbrīnot dzīvojamo istabu un tās skaisto kamīnu, kas tērpts melnā krāsā no virtuves. Ieejā skapja ar spoguļu fasādēm uzstādīšana efektīvi palielina šo platību, bieži slikti optimizēta. Parkets, ko ar galdnieku ir atjautīgs, ir ļāvis aizpildīt atdalīto starpsienu atstātās tukšumu un rada intelektuālu telpu norobežošanu. Philippe Carillo un Akram Ben Abderrazak, interjera dizaina kolektīvs

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: noskaidrojiet dzīvojamo zonu un savienojiet to ar virtuvi
⇡ Augšā