Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi

Veidojiet virtuvi ieejā: uzvarētāju ideju!

Šajā Rakstā:

Šī trīsistabu dzīvokļa 17 m² Versailles īpašnieki sapņoja par papildu guļamistabu. Lai atbildētu uz šo problēmu, Agence Demont Reynaud arhitektiem un pilsētplānotājiem nebija citas izvēles, kā pārdomāt visu dzīvokli. Tāpēc programma: telpu renovācija, vannas istabas izveide, starpsienu veidošana koridoru noņemšanai un ieejas paplašināšana optikā, lai to pārveidotu par virtuvi. Pārsteidzošs un neparasts risinājums, kas ļāva, no vienas puses, izmantot šo pārejas telpu, kas bieži paliek ēnās, un, no otras puses, optimizēt telpu gudri. Atveram šīs būvlaukuma durvis, kā neviens cits! platība : 7,3 m² budžets: 935 € / m² ar nodokli

Pārvietojiet nodalījumu, lai palielinātu ieeju

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: virtuvi

pirms: Tumšs un šaurs koridors, kas kalpo kā ieeja, pārāk plaša vecāku istaba... starpsienu, kas atdala abas telpas, jāpārvieto tā, lai pietiekami paplašinātu koridoru un uzstādītu jauno virtuvi. Mērķis: iekodēt vecāku telpas virsmu, lai integrētu virtuves aprīkojumu.

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: pirms

Integrējiet virtuvi

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: minimālisma

pēc: Ieeja ir aizgājusi, un mūsdienās pavisam atvērta minimālisma virtuve. To vizuāli norobežo dažādas krāsas un augstuma atšķirības griestos, kas ir atjauninātas, kad starpsienas tiek noņemtas. Daudz zemāks nekā sākotnēji, virtuves griesti tagad slēpj tehniskos elementus un apgaismojumu. Krāsu pusē aģentūra ir devusi priekšroku dziļi melnai, kas dod priekšroku vizuālai virtuves veidošanai. Pilnībā aprīkota virtuve tagad sastāv no modernām iekārtām, kas apzināti iebūvētas mēbelēs. Gar nodalījumu, kas atdala guļamistabu no dzīvojamās istabas, virtuve tiek paplašināta, izmantojot baltas, nelielas platuma mēbeles, kas atbilst tiem, kuri ir uzstādīti vecajā ieejā. Dzīvojamā istaba par viņu palika tā, kā tas ir, ar skaistām līstēm uz griestiem. Alvejā slēpta galvenā guļamistaba ir izvietota 9 m² platībā, kas atdalīta no pārējās telpas ar bīdāmām durvīm.

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: virtuvi

Sublimējiet veco

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: pirms

pēc : Grīda, kas reiz atdalīja koridoru un guļamistabu, ir saglabāta. Rezultāts ir atšķirība starp dzīvojamo istabu un virtuvi. Interesants triks vizuāli norobežojošām telpām un ieliktņa ievietošana telpā. Vēl viena atmiņa par iepriekšējo attīstību: līstes! Atjaunoti un pārbūvēti, pateicoties viltiem griestiem, tagad tos uzlabo telpas apgaismojums.

Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi: virtuvi

Sébastien Demont un Hortense Reynaud, Agence Demont Reynaud

Video:

Dalīties Ar Draugiem:
Pirms / pēc: ieeja kļūst par pilnībā aprīkotu minimālisma virtuvi
⇡ Augšā